Pressemeddelelser
Publiceret den: 27-09-2019
Når Krop-Sind-Ånd Messen rykker ind i Ceres Park d. 4. - 6. oktober er det med en meget anderledes café på programmet - en Dødscafé…

- Messen er et stort og levende mix af behandlerstande, clairvoyante readings, spændende produkter, workshops, foredrag og klarsynsdemonstrationer - og vi introducerer en lang række nyheder fra den alternative scene, bl.a. Dødscaféen, fortæller messens arrangør, Susanne Mehl Bengtson.

Du skal dø! - det lyder som dagens dårlige nyhed....
Men hvad betyder det for os, at vi skal dø? At livet en dag får ende? Kan det måske endda give os nogle gode refleksioner om det liv, vi lever? Vær selv med til at finde svarene i Dødscaféen - en samtalecafé som bliver guidet af I Mesterens Lys.

Gode bakterier - det nye sort!
Har du også hørt, at vores bakterier er vigtige for os - og kunne du tænke sig at få en grundigere forståelse af og et bedre overblik over et nyt og fascinerende univers?
Med udgangspunkt i den nyeste forskning giver forfatter Helle Forum en let forståelig introduktion til bakteriernes fascinerende univers og det enorme omfang af den betydning, de har for os - det er i høj grad dem, vi kan takke for vores sundhed og velvære, fysisk som psykisk.

Single og sex
På de 120 stande kan du tale med alternative eksperter om alt fra dyretelepati til kropsterapi og sex hvis du er single.
Sexolog og psykoterapeut Majbritt Grøn inspirerer til, hvad du kan gøre seksuelt, hvis du er alene. Hvordan du finder selvtilliden til at komme ud at finde kærligheden. Hvordan du finder kærligheden og hvordan du holder på den, når først du har fundet den. Og ikke mindst hvordan du kan nyde det at være single, indtil du er klar til et forhold.

Entré 90 kr. for én dag, alle tre dage for 180 kr. Messen er åben fra kl. 10-18.
Læs mere om messen, de 120 udstillere og 70 foredrag på www.krop-sind-ånd.dk

For flere informationer kontakt Susanne Mehl Bengtson på 20 33 70 89.
Kontaktperson:
Susanne Mehl Bengtson
Telefon:20337089
 
Afsender:
Krop-Sind-Ånd Messerne
Sepstrupevej 67
8653 Them
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse