Pressemeddelelser
Publiceret den: 24-09-2019
Mandag d. 30.9. 2019, slår Lasse Larsen Huse dørene op for et 850 m2 stort showroom i Kolding.
Som et led i Lasse Larsen Huses strategi, om at tilbyde velbyggede huse til hele landet, åbner Lasse Larsen Huse nu kontor og showroom på Saxovej 12 i Kolding. I det 850 m2 store showroom er der lagt vægt på at præsentere byggematerialer, der kan inspirere kommende nybyggere.
”De synlige byggematerialer, som giver de kommende nybyggeres drømmehus deres personlig præg har fået masser af plads, så man kan få et reelt indtryk af materialernes udtryk og struktur.”, udtaler Salgsdirektør Anders Lambæk.
Fra Showroomet og de nye kontorfaciliteter i Kolding, får Lasse Larsen Huse optimale muligheder for at betjene kunder i den sydlige del af Jylland og fra Fyn. Allerede fra åbningsdagen, vil kontoret alle ugedage være bemandet med en byggerådgiver og en materialevalgskonsulent, som er klar til at give råd og vejledning omkring det at bygge et nyt hus.
Det nye showroom giver også optimale rammer, hvor Lasse Larsen Huse kan inviterer alle som går i byggetanker ind til inspirations events med input fra materiale leverandører, banker og andre interessenter, som spiller en rolle når man skal bygge sit nye hus.
”Vores showroom vil være åbent dagligt mellem 8 og 15.30, hvor vi er klar til at byde alle interesserede velkomne. Det gælder både dem som allerede har besluttet sig for at bygge et Lasse Larsen Hus, men også dem, som blot har lyst til at lade sig inspirere og friste.” siger Adm. direktør Trine Brinch Sørensen, som ligeledes udtaler: ”Det er en fornøjelse, at vi nu kan supplere vores kontorer i hhv. Aarhus og i Værløse med nogle helt fantastiske faciliteter i Kolding, så vi nu for alvor har mulighed for at giver vores syddanske kunder en optimal betjening.”
Ud over at vise de forskellige kvalitetsmaterialer, som Lasse Larsen Huse bruger som standard i deres huse, er der også lagt vægt på at vise et bredt udvalg af tilvalgsprodukter, samt nye trends, således, at der er noget for enhver smag og enhver pengepung og ikke mindst så inspirationen kan få frit løb.
Kontaktperson:
Trine Sørensen
Telefon:31 75 80 74
 
Afsender:
Lasse Larsen Huse
Saxovej 12
6000 Kolding
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166