Pressemeddelelser
Publiceret den: 10-09-2019
Nu kan du få D3 vitamin kosttilskud, der er 100% vegansk ligesom resten af Terranova’s serie af kosttilskud. Kosttilskuddene er desuden fri for konserverings- og bindemidler, samt søde-, tilsætning- og fyldstoffer.

Terranovas D3 vitamin tilskud
Der er forskellige fødevareprodukter, som indeholder D vitamin, og eftersom vitaminet er fedtopløseligt, betyder det, at de største mængder findes i meget fedtholdige madvarer. Af disse findes D3 vitaminet hovedsageligt i fed fisk, olier, smør, mælk og æg. Fordi det lige præcist er disse madprodukter, den største koncentration af D3 vitaminet findes i, betyder det også, at veganere kan have mere svært end så mange andre ved, at få den rette mængde af vitaminet via deres kost. Derfor er Terranovas D3 vitaminet perfekt til veganere, eftersom det er 100% vegansk, hvilket gør, at det selvfølgelig kun er ren planteafledt. Der er 50 kapsler i et glas, når du køber D3 vitamin 25/50mg fra Terranova.

Hvorfor er D vitamin vigtigt?
D vitaminet, også kaldet solskinsvitaminet, er det vitamin, som bliver produceret i vores hud når det kommer i kontakt med sollys. Ud over dette er vitaminet yderst vigtigt, eftersom det assisterer i mange forskellige processer i kroppen. Vitaminet bidrager blandt andet til vedligeholdelsen af sunde knogler, tænder og led samt opretholdelsen af en normal muskelfunktion og et optimalt og velfungerende immunforsvar. Det er altså meget vigtigt for vores krop, at vi mennesker får den rette mængde D vitamin, men eftersom det er noget, vi skal få via solen, kan det nogle gange være svært, da vi ikke altid helt er herre over, hvor mange soltimer vi får (specielt i den danske vinter). Af denne årsag ses det også, at mange danskere kommer i underskud på D vitamin i vintermånederne. Her kan det derfor være gavnligt at tage et D vitamin kosttilskud, for at kompensere for den manglende D vitamin fra solen.

Hvad er forskellen på D3 og D2 vitaminet?
D vitamin dækker over to former for vitaminet kaldet D3 og D2. D3 er den form som hovedsageligt fås fra solen, men kan også findes i animalske produkter, hvorimod D2 hovedsageligt er og finde i plantebaseret produkter. Af denne årsag ses det også, at D3 vitaminet er det mest effektive af de to, eftersom der skal dobbelt så meget D2 vitamin til for at det har samme effekt som D3 vitamin. Ser man på Terranovas D3 vitamin, så er det ligesom alle Terranovas andre produkter 100% vegansk, hvilket kan være svært at finde for et D3 kosttilskud, eftersom det jo hovedsageligt er at finde i animalske produkter eller bliver produceret i huden ved kontakt med sollys.

Du kan læse mere om D vitamin mangel og D vitamin kosttilskud på Terranovas hjemmeside.
Kontaktperson:
Michael Larsen
Telefon:+45 70253066
 
Afsender:
Nordic Premium Denmark
Jagtvej 14
2680 Solrød Strand
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166