Pressemeddelelser
Publiceret den: 29-08-2019
Nu bliver det stort! StepUp Media ApS flytter adresse

Det koldingensiske webbureau StepUp Media er flyttet til nyt og større kontor på adressen Platinvej 26A i Kolding. Her bliver der bedre plads til nye medarbejdere og fortsat vækst.
De 9 medarbejdere hos StepUp Media har siddet tæt de seneste par måneder, men nu er det slut. Deres nye kontor på hele 389 kvadratmeter garanterer både albuerum ved computeren og plads til tvekamp ved virksomhedens bordtennisbord. Luftforandringen sker ovenpå mange måneder med kontinuerlig tilgang af både nye kunder og medarbejdere.
”Det går heldigvis stadig rigtig stærkt! Alene de sidste 6 måneder har vi fået mere end 50 nye kunder, lagt over 20 nye hjemmesider online og skaffet adskillige førstepladser på Google for vores SEO-kunder. Netop fordi der stadig kommer nye kunder til, har vi ansat flere folk for at holde kvaliteten i top. Og hvis ikke vi skulle ende som sild i en tønde, var der brug for mere plads”, fortæller Henrik Schmidt, der er partner hos marketingbureauet StepUp Media.
Pladsen kommer også kunderne til gode
Det er ikke kun de fysiske muligheder, der forbedres hos StepUp Media. Med mere tidssvarende omgivelser får virksomheden bedre mulighed for at skabe et fælles åbent kontormiljø, der understøtter både kreativiteten og arbejdsgangene.
”Vi får bedre mulighed for sparring og vidensdeling i effektive teams. Det gør det lettere at håndtere de løsninger, der giver kunderne succes og sikre os fortsatte topkarakterer på Trustpilot. Samtidig bliver det lettere at invitere kunder forbi til en samtale om deres digitale profil. Der er altid kaffe på kanden, og nu har vi også mulighed for at tilbyde en siddeplads til snakken”, uddyber partner Niclas Møller Dam med et glimt i øjet.
Flytningen betyder farvel til adressen på Centervej i Kolding, hvor StepUp Media slog dørene op i starten af 2017.

Fakta om StepUp Media ApS
• StepUp Media arbejder med specialistkompetencer inden for opbygning af hjemmeside samt online markedsføring som søgemaskineoptimering, Google Ads og Facebook Marketing.
• Virksomheden beskæftiger pt. 9 medarbejdere.
• Engagerer sig i lokalområdet med undervisning ved både IBC og IBA, praktikpladser til studerende, sponsorater og et tæt samarbejde med lokale virksomheder.
• Ejes af Henrik Schmidt og Niclas Møller Dam.

Du kan læse mere om virksomheden på www.stepupmedia.dk.
———

Kontakt Niclas Møller Dam på 32 22 74 41 eller nmd@stepupmedia.dk for yderligere kommentarer.
Kontaktperson:
Niclas Møller Dam
Telefon:60241580
 
Afsender:
StepUp Media
Platinvej 26A
6000 Kolding
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166