Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-08-2019
Capsicum sætter kulør på efteråret

Capsicum – også kendt som prydpeber – er lige spændende som stueplante og som krukkeplante. Dens mangfoldighed af farver i rødt, gult, lilla og orange favner hele efterårets farvesymfoni og sætter kulør både inde og ude.

Netop nu, hvor sommerblomsterne er ved at synge på sidste vers i krukkerne, er Capsicum et oplagt valg til fornyelse med deres små, buttede farverige peberfrugter. Deres farverigdom skaber glæde og forlænger sæsonen med smukke krukker på terrassen eller altanen med flere måneder.

Fælles for de farverige Capsicum er, at trives usædvanligt godt i krukker i den lidt kølige sensommer. Hertil kommer, at de holder længe og samtidig er meget nemme at passe, fordi årstidens lavere temperaturer og høje luftfugtighed betyder, at de ikke kræver nær så meget vand som sommerblomster.

Et praktisk tip til krukker med Capsicum: Husk at skifte al jord i krukken og rengør den grundigt. Efter sommerblomsterne er jorden udpint og kan indeholde plantesygdomme.

Planten stammer oprindelig fra Sydamerika, hvor den findes naturligt udbredt. Capsicum placeres lyst, gerne i fuld sol og foretrækker en let udtørring mellem vandingerne. Hvis den stresses ved f.eks. overanding, kan planten tabe sine blade.

- - - - - -
Familie Solanaceae
Navn Capsicum annuum
Populærnavn Prydpeber
Vanding Hold pottejorden jævnt fugtig.
Gødning Ca. hver tredje vanding i vækstperioden.
Placering Ude/inde
Lysbehov Trives bedst i direkte sol.
Oprindelse Sydamerika
- - - - - - - - -

Gartneriet Timmermann A/S er specialist i inde- og udeplanter. Gennem mere end 40 år har gartneriet i Otterup på Fyn opbygget et stærkt team og eksporterer til hele Europa, Japan, Canada og USA. Timmermann er et moderne gartneri, der anvender den mest moderne teknologi for at skabe den bedste kvalitet og de mest effektive miljøhensyn i produktionen.
Kontaktperson:
Jens Poulsen
Telefon:4540185857
 
Afsender:
Dania Marketing ApS
Vestervangen 50
4300 Holbæk
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166