Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-08-2019
I forbindelse med Mercedes-Benz klub Danmark's årlige sommertræf (som dette år blev afholdt på Comwell i Roskilde), gik det traditionelle orienteringsløb forbi Gørløse Autoimport i Slangerup, som havde tilbudt rundvisning og frokost til deltagerne, samt agere kontrolpost for løbet.
Kl. 11:30 begyndte deltagerne at strømme ind på den store plads i Slangerup, og folk begyndte at mobilisere sig i hold til rundvisning. Der blev rundvist i hold af 16-20 mand af gangen, af 3 erfarne folk fra Gørløse Autoimport.

Gørløse Autoimport huser nordeuropas største lager af reservedele til Mercedes-Benz, så de 130 deltagere var yderst interesserede i den store rundvisning, som grundet den store interesse tog dem rundt i alle hjørner af lageret.
Efter rundvisning var der anrettet stor frokostbuffet til alle deltagerne, inden de skulle gætte i en quiz (om Mercedes-Benz) som indgik i pointregnskabet for orienteringsløbet.
Kl. ca. 14:00 gik turen videre for de mange fine biler, som stadig manglede én kontrolpost, før de skulle vende tilbage til Roskilde og holde stor middag om aftenen.
Kontaktperson:
Nick Osholm
Telefon:71997872
 
Afsender:
Gørløse Autoimport
Raasigvangen 6-8
3550 Slangerup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166