Pressemeddelelser
Publiceret den: 16-07-2019
Kontinentalsengen stormer frem i popularitet når danskerne skal have ny seng. Det viser en gennemgang af søgedata fra Google, som Sove.nu har foretaget. Antallet af stigninger på “kontinentalseng” er steget næsten 400% i de seneste 5 år. Til sammenligning er antallet af søgninger på boxmadrasser og elevationssenge kun steget 150%. Det gør kontinentalsengen til den klart hotteste og trendende sengetype i Danmark i 2019.

Kontinentalseng er luksus i 3 lag

I H.C. Andersens eventyr om “Prinsessen på ærten” skulle prinsessen ligge på 20 madrasser! Så mange får man dog ikke med en kontinentalseng, her må man i stedet nøjes med 3 madrasser: boxmadras i bunden, springmadras i midten og en topmadras på toppen. Netop den kombination gør kontinentalsengen så populær. Ud over at man får 3 gange støtte og komfort fra de 3 madrasser, så er en kontinentalseng derfor en høj seng.

Det giver en helt særlig luksuriøs fornemmelse, perfekt til de dovne søndage, hvor du er lang tid om at stå rigtig op. Med en kontinentalseng kan du bare svinge benene så er du inde eller ude.

Boxmadras og Elevationsseng er stadig mest populære

Selv om antallet af søgninger på kontinentalsenge er steget eksplosivt, så er boxmadrasser og elevationssenge stadig mere populære på søgninger i Google. Når kontinentalsengen har fået såden et boost, skyldes det tildels at denne sengetype var ret ukendt for 5 år siden. Nu tyder meget dog på at det er ved at ændre sig.
Kontaktperson:
Kåre Erikssen
Telefon:21425266
 
Afsender:
Sove.nu
KBH
2200 KBH
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse