Pressemeddelelser
Publiceret den: 16-07-2019
Nu kan alle med oliefyr gratis få præcise påmindelser når deres olietank er ved at være tom

Mange danskere med oliefyr har stået i den situation at løbe tør for olie i tanken, uden at være klar over det i tide. Dette skal nu vise sig at være fortid. YX Fyringsolie har nemlig ved hjælp af en avanceret algoritme, udviklet en SMS-service som kan give en påmindelse om hvornår der skal ny olie i olietanken, før den løber tør. Men hvordan kan algoritmen beregne dette? Og Hvilke konsekvenser kan det have, ikke at fylde olietanken i tide?

Spar penge på at vide hvornår tanken skal fyldes

Oliefyrsejere kan derfor spare betydelige penge på oliespild og vedligeholdelsesomkostninger, hvis de tager sig tid til at foretage regelmæssige inspektioner og sikre korrekt bevarelse af deres olietanke. Det er ikke altid at der er tid til at foretage disse inspektioner, og ofte bliver de helt glemt. Man kan derfor nu som ejer af oliefyr, melde sig til en SMS-service, som giver en påmindelse om, hvornår der fyldes olie på tanken.

Beregner på baggrund af husets størrelse, isolering og vejrforhold
På baggrund af dette, kan algoritmen udregne hvornår det er tid til at fylde olie på fyret.
En af de vigtigste parametre i forudsigelsen er vejrforholdene. Her kigger maskinen på, hvor meget energi der bruges til rumopvarmning, samt hvor koldt det har været. Beregningen er baseret på forskellen mellem den "indvendige" døgnmiddeltemperatur på 17°C og den udvendige døgnmiddeltemperatur i et døgn.

Det er gratis at tilmelde sig SMS-servicen fra YX Fyringsolie, og man behøver i øvrigt ikke være kunde for at kunne få glæde af algoritmen.
Kontaktperson:
Tobias Munksgaard
Telefon:+45 71 99 16 00
 
Afsender:
YX Fyringsolie
Buddingevej 195
Søborg 2860
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse