Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-06-2019
Hos KonsensIT oplever vi en stigende efterspørgsel på vores forretningsmodel og kompetencer. Vi styrker derfor nu forretningen til en mere landsdækkende profil, og etablerer et kontor i Jylland, så vi kommer endnu tættere på vores kunder i Jylland og på Fyn.

Som ansvarlig for den nye afdeling har vi pr. 1. juli ansat Brian Møller, som skal være med til at opbygge en afdeling med it-rådgivere, projektledere og tekniske specialister, som vil have fokus på opgaverne for vores kunder i Jylland og på Fyn.

Brian kommer senest fra en stilling som Managing Director i konsulentvirksomheden eWorks, hvor han bl.a. har stået i spidsen for udvidelsen af deres konsulentforretning. Brian har ønsket at komme endnu tættere på kunder, rådgivere og leverancer, der hos KonsensIT ikke kun leveres via en tidsafgrænset konsulentaftale. KonsensIT har fokus på skarpt definerede projekter som drives igennem for vores kunder som strategisk samarbejdspartner.

”I Brian Møller har vi fundet den helt rette person, som passer ind i KonsensITs DNA. Han kommer med en solid baggrund inden for konsulentbranchen, og besidder samtidig de kvaliteter, som er nødvendige i den udadvendte og kommercielle funktion, der bliver en meget vigtig del af jobbet.
Vi er overbeviste om, at han med sin erhvervsmæssige baggrund, personlighed og stærke kompetencer indenfor både ledelse, teknik, salg og økonomi vil bidrage til KonsensITs fortsatte succes,” siger Lasse Bohart, CEO i KonsensIT.

Om KonsensIT
KonsensIT leverer uvildig it-rådgivning inden for it-strategi, it-arkitektur, program/projektledelse, transition, kontrakter/udbud og processer/kompetencer. Høj leverancekvalitet er hele kernen i vores forretning.

Vi er kundens mand i alle spørgsmål og sætter en ære i at nå i mål inden for de aftalte rammer. Dette er muligt, fordi vi vægter vores medarbejderes kompetencer, udvikling og det faglige fællesskab højt.

Vi leverer helstøbte løsninger og gør det med omhu og respekt for kundernes behov.
Kontaktperson:
Lasse Bohart, CEO KonsensIT A/S
Telefon:+45 31432133
 
Afsender:
KonsensIT A/S
Lyskær 9
2730 Herlev
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse