Pressemeddelelser
Publiceret den: 14-06-2019
I juni udkommer to nye romaner på Brændpunkt. Romanernes hovedpersoner Freddie i "Freddie bander sjældent" og No Name i Vintertællingens hemmelighed - mordet i Horse Dropping indianerlejren har det tilfælles, at de roligt og sikkert uden store dramatiske armbevægelser, udviser styrke og stort mod, da de begge står ved en skillevej i livet og skal finde deres ståsted i tilværelsen med et nyt udgangspunkt.


"Freddie bander sjældent" af Claus Peter Horstmann udkommer 21. juni 2019

Freddie er en enkemand på efterløn, som lever et stille liv med sine to hunde i et villakvarter nord for København.
Hans omgangskreds tror, at han er barnløs, men han har en datter, Signe, som han på grund af en traumatisk hændelse har afskrevet for mere end tredive år siden.

En dag dukker hun uventet op hjemme hos ham sammen med barnebarnet, Vega. Gennem længere tid er de blevet forfulgt af Signes ekskæreste, og de har derfor brug for et tilflugtssted.

Freddie får lidt efter lidt opbygget et fortrolighedsforhold til både Signe og Vega. Mens hans følelsesmæssige bånd til Vega udvikler sig til gensidig glæde, bliver forholdet til Signe udfordret, efterhånden som ekskærestens forfølgelse rykker tættere på.


Claus Peter Horstmann, f. 1949, har tidligere skrevet børnebogen "Et hemmeligt sted og en vicevært" (Olafssongs, 1983) og fagbogen "Børnehavepædagogik i praksis" (Gyldendal Uddannelse 2002). Desuden har han fået udgivet en del børnesange og har skrevet manuskripter til børneteaterforestillinger.


"Vintertællingens hemmelighed - Mordet i Horse Dropping indianerlejren" af Martin Mortensen udkommer 25. juni 2019

"Vintertællingens hemmelighed - mordet i Horse Dropping indianerlejren" foregår i en sioux-indianerlejr i 1800-tallet.
Den unge lakotaindianer, No Name, lever i Horse Droppinglejren som fattig forældreløs.
Da hans eneste støtte i lejren myrdes under en vinterjagt, sætter han sig for at opklare mordet, skønt det synes umuligt. Det fører ham til en skjult vintertælling, en indiansk årbog, ført af den myrdede og gemt af dennes kone, Red Pipe Woman.

No Name har heldigvis en hemmelig og højst usædvanlig ven udenfor lejren, som han får hjælp af.


Martin Mortensen, født i 1954, har det meste af sit liv interesseret sig for de nordamerikanske indianere og har tidligere udgivet "Indianerne på prærien" og "Crow-indianerne".


Læs mere på vores hjemmeside og rekvirer gratis anmeldereksemplar på forlaget.braendpunkt@gmail.com.


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse