Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-06-2019
En del af hvad der gør mænds legetøj så fantastisk er deres design. I 2019 kom flere forskellige ting i kategorien sexlegetøj til mænd, end en enkelt mand kan prøve i et helt liv.

Hvad er så specielt ved Fifi Touch?
Aldrig før har der været et produkt i denne kategori, som er SÅ diskret. Og diskretion er en dyd inden for denne type af produkter. Fifi Touch ligner en roll-on deo, men åbner man op for herlighederne, byder den bare på så meget mere end hvad den syner. Fifi Touch er så diskret, at den vil finde vej til dagligvare butikker og tankstationer.
For kun 119 kr. giver Fifi Touch manden mulighed for at ”eksplodere”, uden at tegnebogen gør det samme. Det er en af de mest økonomiske måder at bringe forskellighed og fornyelse ind i sine onani sessioner.


Hvad er Fifi Touch?
Der er to versioner af Fifi Touch; Magic Mouth & Passion Master.
Magic Mouth er designet til at give en blowjob oplevelse, og Passion Master er til at give en vaginal oplevelse. Fifi Touch ”Onani æg” kan bruges op til 10 gange, og de er lavet af et 100% kropssikkert TPE materiale, hvilket betyder, at produkterne giver fleksibilitet og blødhed. Fifi Touch er 100% diskret, let at bære og de passer uanset penis størrelse.


Hvordan føles det?
Fifi Touch er konstrueret til at stimulere penis så meget som fysisk muligt, og kan føles endnu bedre end ”The real thing”.
Men hvordan vil sådan en lille ”Deostick” passe på din penis? Du kan undre dig. Ligesom alle mandlige strokers er disse ”æg” meget bløde og elastiske, du kan trænge ind i hullet i bunden af og strække det op til 30 cm", siger Peter Østersø fra funtoys.dk


Fun facts!
Danske og australske mænd kan være de første i verden til at købe dette produkt, da Fifi lancere deres nyeste produkter som Fifi Touch i Danmark og Australien først.
Æg som Fifi Touch bliver solgt på tankstationer overalt i Tyskland. Men kun Fifi Touch er diskret nok til det Danske marked.

Fifi kan købes på www.funtoys.dk. Fifi Touch og Fifi glidecreme linjer er repræsenteret i Danmark udelukkende af funtoys.dk.
For mere information kontakt Peter Østersø på peter@funtoys.dk eller tlf. 3117 3553.
Kontaktperson:
Peter Østersø
Telefon:31173553
 
Afsender:
Albino monkey aps
Troldpilevej 1
4600 Koge
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166