Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-06-2019
Rasmus Paludan og hans højreekstremistiske parti Stram Kurs har i den seneste tid indtaget en dominerende plads i det danske mediebillede. Hans markante og konfronterende adfærd har, sammen med hans racismedømte synspunkter, sat hele den politiske debat i relief.

Efter mange års tiltagende højredrejning indenfor flygtninge- og invandrerdebatten, er hele det politiske spektrum blevet kuppet højre om af denne farverige person, Rasmus Paludan, og hans hadske udtalelser, hans lange forhistorie af domme og problematiske sager, og hans karakteristiske sprogbrug og væremåde.

Hvis han virker for karikeret til at være sand, er det fordi han er det.

Månegal Media tager nu ansvaret for Paludan, og afslører at hele hans karriere som debattør, YouTuber og nu politiker har været et koordineret mediestunt fra begyndelsen. “Rasmus Paludan”, som vi kender ham, er en fiktiv konstruktion, omhyggeligt tilrettelagt og opført.

Projektets formål har været at udstille dansk politiks sårbarhed overfor yderliggående og ekstremistiske bevægelser, og mediernes tendens til at give farverige og provokerende stemmer taletid.

“Rasmus har gjort det godt i rollen som en ekstremistisk udgave af sig selv,” udtaler Kaare Olsen, projektstyringskoordinator i Månegal Media. “Måske for godt. Det bliver spændende at se hvor meget der skal til, før han kan vende tilbage til den ‘pæne’ del af samfundet og leve et normalt liv igen.”

Den 10. juni, efter resultaterne af folketingsvalget er blevet fremlagt og diskuteret i medierne, vil Rasmus Paludan træde frem til en pressekonference. Her vil han officielt afsløre skuespillet og opløse partiet Stram Kurs. Han vil give et mindre antal personlige interviews til velrenommerede nyhedsmedier og derefter trække sig tilbage som offentlig person.

Månegal Media er en uafhængig dansk medievirksomhed, der specialiserer sig i performance art, satire med udfordrende perspektiver og meningsdannende debatarrangementer.
Kontaktperson:
Henrik Viking Hansen
Telefon:26116317
 
Afsender:
Månegal Media
Åparken 18. st. 3
9000 Aalborg
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166