Pressemeddelelser
Publiceret den: 03-06-2019
To nye romaner om kvindeliv udkommer på Brændpunkt i juni. Romanerne spejler den moderne kvinde fra to meget forskellige vinkler; den 40-årige Karoline, som bliver forladt og skal finde sig selv i sin nye virkelighed, og den helt unge Andrea, som går i 2.g. og blot lige er ved at finde sig selv og sin egen seksualitet. Begge leder de efter kærligheden i en moderne og forvirrende verden.

Men nok om det af Sanne Udsen udkommer 11. juni 2019

Er der et liv efter de fyrre? Eller er det virkelig fyrre, fed og færdig? Hidtil har Caroline været godt tilfreds med sit liv, selv om det måske ikke helt var et af de fortryllede voksenliv, hun som barn drømte om, men pludselig falder det hele fra hinanden, da hendes mand forlader hende til fordel for en storbarmet model, mens yngre kræfter forsøger at underløbe hende på kontoret. Noget skal der ske for at få Carolines liv tilbage på sporet, og hun gør da også sit bedste for at hænge på veninderne i løbeklubben og holde humøret højt, mens de ivrigt kaster sig over at planlægge hendes 40-årsfødselsdag. En del mere loren er hun ved det, da en af veninderne udfordrer hende til at forsøge sig med netdating.

"Lina lo. ”Du skal nok indstille dig på at skulle kysse en del frøer, før du finder prinsen. Jeg kender en, der var ude med 65, før det lykkedes.”
”65!” Caroline var ved at falde ned af stolen.
”Men det hører med til historien, at hun nu er lykkeligt gift med nummer 65. Jeg var selv med til brylluppet.”
”Det går ikke!” Caroline rystede på hovedet. ”Så mange frøer kan jeg ikke kysse. Så hellere undvære prinsen.”
”Ja, jeg tænker nu lidt på det som en hobby.”
”At kysse frøer?”
”Nej, at finde en mand.” Lina smilede overbærende.
”Blive et par igen. Alle gode gange tre, siger jeg!”

Sanne Udsen er uddannet økonom (cand. polit fra KU og ph.d. fra CBS). Hun er forfatter til en række skøn- og faglitterære bøger og har flere gange været modtager af arbejdslegat fra Statens Kunstfond og fra Autorkontoen.

Skønlitterære bøger:

”Alle Guds børn” (2008)
”Djævelens advokat” (2007)


Når solen ikke skinner af Esther Enig udkommer 14. juni 2019

Andrea har efter en sommer fyldt med ferieflirt og tankemylder indset, at hun er homoseksuel; og som om det ikke var nok, så finder hun sig selv fastlåst i en venindegruppe, hvor hun bliver opfattet som det resterende stykke kage.

Men hvordan offentliggør man lige overfor hele sin familie og vennekreds, at man er homoseksuel, når man har en homoseksuel bedsteven, som blev mentalt udstødt af familien, da han sprang ud, og når man hele tiden er bange for de konsekvenser, det kan få at fortælle sandheden?

Dét er Andreas største problem, da hun kommer tilbage til gymnasiet efter sommerferien, og mens hun skal håndtere venindeproblemer, festkaos og et nyopstået forhold mellem hendes to gode venner, møder hun Solveig.

En pige, som Andrea aldrig har set magen til. En pige, der får hende til at føle, at selv når solen ikke skinner, skinner den på hende.

Esther Enig, f. 2002, går i 2.g. og har tidligere gået på Venø Efterskoles forfatterlinje.Læs mere på vores hjemmeside og rekvirer gratis anmeldereksemplar på forlaget.braendpunkt@gmail.com.


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166