Pressemeddelelser
Publiceret den: 28-05-2019
Den populære internetbutik, Hobbii åbner deres første fysiske butik i hjertet af Roskilde. Dermed bliver der dannet et mindre garndistrikt, da butikken bliver den femte af sin slags i området.

I august 2019 bliver der pustet nyt liv i de gamle lokaler, som tidligere har dannet rammerne omkring Fætter BR. Hobbii kan nemlig endelig afsløre, at de åbner deres første fysiske butik. Butikken vil, ligesom webshoppen, bære præg af et stort udvalg af garner, tilbehør og en kompetent og kærlig betjening med kunden i fokus. Den 300 m2 store butik vil ligeledes byde på et inspirationsområde, hvor der er mulighed for fordybelse og afslapning samt bunkevis af gratis opskrifter - udviklet både af Hobbiis egne designere samt udefra kommende designere.

En del af lokalsamfundet
Beslutningen om at slå dørene op i Roskilde Bymidte er ikke tilfældig. På denne måde får man nemlig dannet et knudepunkt for de mange garnglade kunder, som hver dag slår vejen forbi gågaden. Derudover havde man også et ønske om, at nå ud til de mange nuværende kunder, som holder til i Roskilde området. Retail Manager hos Hobbii, Joachim Hansen fortæller følgende:

“Fætter BRs gamle lokaler har ikke kun en perfekt størrelse med masser af lys, men rummer også meget historie, som vi gerne vil værne om. Derudover vil vi gerne bidrage til Roskilde som handelsby og vi glæder os ikke mindst til at blive en del af lokalsamfundet samt hilse på både kunder og garnkollegaer i området.”

Højt humør og kompetent betjening
Noget af det som er altafgørende hos Hobbii og som også kendetegner deres webshop, er det sprudlende humør, den professionelle betjening og de gode priser. Personalet i butikken vil derfor stå klar til at hjælpe dig, uanset om du behøver hjælp til en af deres opskrifter, din egen opskrift eller blot behøver et godt råd - og altid med et smil på læben. Joachim Hansen udtaler videre:

“For os er det vigtigt at kunne tilbyde et miljø, som er trygt og nærværende og hvor man kan spørge om tykt eller tyndt inden for garnverdenen. Vi sætter stor pris på alle som vil lægge vejen forbi os og glæder os til at byde nye som gamle kunder velkommen.”

Som en ekstra krølle på halen, vil der også være forskellige arrangementer og kurser i butikken, hvor kunder kan mødes og drage inspiration af hinanden. I åbningsugen vil der ligeledes være fantastiske tilbud på både garn og tilbehør. Hobbii glæder sig til at byde alle kunder velkommen primo august.

Kontaktoplysninger:
Joachim Hansen
Mail: jh@hobbii.dk
Tlf.nr.: 4242-4039

VIGTIGT: Alle billeder er modelbilleder af butikken
Kontaktperson:
Joachim Hansen
Telefon:42 42 40 39
 
Afsender:
Hobbii.dk
Fjeldhammervej 19
2610 Rødovre
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse