Pressemeddelelser
Publiceret den: 24-05-2019
Aalborg – Lidt over 3 år efter at det allerførste Facebook-opslag blev lavet, nåede rejsesiden Rejsespejder.dk i denne uge det magiske tal: 200.000 følgere på Facebook, som gør den til en af landets absolut største rejsevirksomheder på de sociale medier.

Rejsespejder.dk er en rejseside, som hver dag samler de bedste rejsetilbud og præsenterer dem for deres mange følgere.

”Vi er utrolig glade og stolte over, at så mange mennesker følger med på Rejsespejder hver dag” siger Mike Dejworek, stifter og direktør af Rejsespejder ApS.

Rejsespejder startede i 2015 som et hyggeprojekt ved siden af studiet, men har efterhånden udviklet sig til en af Danmarks største rejseportaler. I dag er det 3 fuldtidsmedarbejdere, der tager sig af opgaven at finde Danmarks bedste rejsetilbud.

”Hvis man selv har prøvet at booke rejser før, ved man, hvor uoverskueligt og tidskrævende det kan være” siger Mike Dejworek. ”Vi påtager os denne opgave og bruger vores erfaring og viden til at finde guldet i et hav af rejsetilbud.”

"Jeg kalder det, vi laver for et håndværk på nettet. Det kræver rigtig meget tid og en del talent at finde disse guldkorn i en jungle af rejsetilbud".

Blandt de mange knaldtilbud, som Rejsespejder har delt med sine følgere, har der f.eks. været fly til London til 14 kr., 2 uger på et strandresort i Thailand til under 3.000 kr. og flybilletter til New York til lidt over 900 kr. - tur/retur vel og mærke.

”Facebook har altid spillet en vigtig rolle i virksomheden, fordi det bl.a. er der, hvor vi deler de guldkorn, vi finder – det er også derfor, at milepælen på 200.000 følgere har så stor betydning for os” siger Mike Dejworek.

Men det er ikke kun Facebook-siden, som har udviklet sig voldsomt: hjemmesiden Rejsespejder.dk har i dag over 250.000 månedlige læsere og Rejsespejder-appen er blevet hentet mere end 70.000 gange.
Kontaktperson:
Mike Dejworek
Telefon:50112618
 
Afsender:
Rejsespejder ApS
Gravensgade 12, 1.
9000 Aalborg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse