Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-05-2019
Kendt fra DR’s ”En sang fra hjertet” er Camilla Frederiksen under kunstnernavnet Milly Nou, nu klar med sin første single ”Dancing in the Sun”.

Camilla var i efteråret med i DR’s program ”En Sang fra Hjertet”, hvor hun fik lavet en TV-produktion af hendes sang ”Dancing in the Sun” med hjælp fra Lina Rafn. Sangen har Camilla skrevet til hendes tre børn. Camillas sang og budskab gik rent ind hos seerne og fremførelsen til hendes børn var meget rørende.

”Dancing in the Sun” handler om taknemmeligheden for livet. Den handler om den altfavnende og uendelige kærlighed som man har til sine børn. En kærlighed der aldrig bliver brugt op, ikke har nogle forventninger, en kærlighed der elsker blot fordi man er.

”Børn gør ikke det vi siger, børn gør det vi viser” udtaler Camilla. ”Jeg ønsker at lære mine børn at mærke taknemmeligheden over livets mirakler. Jeg ønsker at lære dem at gå efter deres drømme, de drømme der får hjertet til at smile. Jeg ønsker at vise dem at de altid er elsket, lige gyldig hvad de gør, lige gyldigt hvad de vælger og lige gyldig hvem de er”.

Debut singlen ”Dancing in the Sun” bliver udgivet d. 14. juni 2019 under kunstnernavnet Milly Nou.

Milly Nou, som betyder ”den nye Camilla ”, er sammen med dygtige musikere i fuld gang med indspilning af sit første album.
Som et stjerneskud fra den nordiske mytologi fortæller hun eventyr fra det dybeste sted i din sjæl.
”Det bliver et album med endnu mere dragende musik” fortæller Camilla, som håber at også du vil blive opslugt af hendes mystiske, sjælelige og fortryllende verden. En oplevelse som mange lyttere til hendes koncerter, efterfølgende har fortalt. En verden som man ikke har lyst at forlade igen.

Milly Nou’s inciterende vibrato og stemmens varme klang er som fra en anden tid og får dig til at mærke musikken i de stærke tekster. Med hendes sødmefyldte og til tider rå og insisterende stemme, går hendes budskab rent ind.
https://soundcloud.com/camilla-frederiksen/dancing-in-the-sun-final/s-xxPMA

Genre: Indie-pop
Fotograf: Mette Risager
Kontaktperson:
Camilla Frederiksen
Telefon:22883285
 
Afsender:
Ollie Bee / Milly Nou
Karrebæksti 28B
4736 KARREBÆKSMINDE
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166