Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-05-2019
Meget tyder på, at højhastigheds-internet på 1000 Mbit er på vej til at blive den nye standard for private husstande. Samtidig med at Fastspeed har halveret prisen på hurtige kobberforbindelser, lancerer BOLIG•NET et tilsvarende prisfald på det fremtidssikrede fibernet.

Forskel på kvaliteten
Som den første bredbåndsudbyder herhjemme har BOLIG•NET valgt at skrotte de traditionelle bredbåndforbindelser og udelukkende satse på det fremtidssikrede fibernet. I modsætning til Fastspeed, der er bundet til Yousees kabel-tv-net, opererer BOLIG•NET på TDC’s fibernet, der lige nu er under kraftig udbygning.

”Brugerne ønsker ikke at skifte bredbåndsleverandør hvert år, og derfor synes vi, det er vigtigt, at teknologien er fremtidssikret”, fortæller Kasper Kaas Larsen, COO i BOLIG•NET. ”Mens det gamle kabel-tv-net mange steder har svært ved at levere 1000/100 Mbit, har fibernettet ingen hastighedsbegrænsninger, og med vores nuværende standard på 1000/500 Mbit får man allerede nu 5 gange højere upload-hastigheder. Hertil kommer at fiber er betydelig mere stabilt og driftssikkert.”

Mangedoblet hastighed til lavere pris
Uanset hvilken af de nye tilbud for 1000 Mbit forbrugerne vælger, vil de fleste opleve mindst en tidobling af hastigheden kombineret med et dyk i prisen. I dag tager YouSee fx 319 kr./md. for 100/20 Mbit, mens BOLIG•NET er nede på 299 kr./md. for 1000/500 Mbit. Den kraftige stigning i anvendelsen af streaming stiller stadig større krav til internetforbindelsens hastighed og stabilitet, og med 1000 Mbit og fiber er man sikret en del år frem i tiden – også selv om det drejer sig om en større familie med mange apparater.

Hurtig profit kontra stabil videreudvikling
Selv om alt tyder på en kommende bredbåndsfest for forbrugerne, er der dog al mulig grund til at være skeptisk over for leverandørernes strategi. Det er tidligere set, at selskaber som Plenti og Hiper lagde ud med at dumpe priserne, men efter kort tid solgte forretningen til TDC, hvorefter priserne steg og fortsatte med at stige. Her fastholder BOLIG•NET imidlertid, at deres koncept og prisniveau er langtidsholdbart:

”Vi har været på markedet siden 2008 og stille og roligt opbygget et stærkt setup med 100 % fokus på at kunne levere de højeste hastigheder til den bedste pris”, fastslår Kasper Kaas Larsen. ”At vi mener det seriøst, kan også ses af vores placering på Trustpilot.dk. Forenkling er nøglen til at skabe den bedste løsning, og vi har optimeret hele forretningen til at levere og servicere ét enkelt produkt. Det vil vi fortsætte med mange år endnu.”


PROFIL
BOLIG•NET A/S er specialister i bredbåndsløsninger til private hustande og boligforeninger. Virksomheden blev grundlagt i 2001, og er i dag Danmarks bedst bedømte virksomhed på området (https://dk.trustpilot.com/review/www.bolignet.dk).

BILLEDTEKST
Kasper Kaas Larsen fra BOLIG•NET A/S, der er gået ind i priskrigen på bredbånd og nu lancerer det fremtidssikrede fibernet med markant prisfald til danske husstande.
Kontaktperson:
Kasper Kaas Larsen
Telefon:+45 88 88 41 00
 
Afsender:
BOLIG•NET
Herlev Hovedgade 15
2730 Herlev
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166