Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-05-2019
Lasse Larsen Huse er kendt for at levere velbyggede huse i høj kvalitet og med lækre detaljer, og samtidig at have stort fokus på at den nye husejer føler stor tryghed i hele processen.

Med de nye Lasse Larsen Lifestyle huse, ønsker Lasse Larsen Huse at tilbyde samme tryghed og høje håndværksmæssige kvalitet, men til et prisniveau der giver alle mulighed for at få et velbygget hus.

”For at kunne tilbyde samme høje kvalitet til en lavere pris, vil konceptet på Lifestyle husene naturligvis differentiere sig fra vores traditionelle Lasse Larsen huse” udtaler Salgsdirektør Anders Lambæk. På de traditionelle Lasse Larsen huse har kunden fuld fleksibilitet i forhold til husets udvendige og indvendige rammer, hvor Lifestyle husene i første omgang tager afsæt i 4 grundmodeller, hvor de bærende elementer er fastlagt. Materialevalget er som udgangspunkt lidt lavere end i et traditionelt Lasse Larsen hus, uden at gå på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet og med fuld fleksibilitet til at vælge de materialer kunden ønsker.

”Vi mærker en klar efterspørgsel efter et mere prisbevidst Lasse Larsen hus, hvor der ikke gås på kompromis med trygheden i byggeprocessen og den håndværksmæssige kvalitet, og det kan vi opfylde med vores Lasse Larsen Lifestyle huse” udtaler Adm. Direktør Trine Brinch Sørensen.

Lasse Larsen Huse har bygget velbyggede huse til det danske marked i mere end 44 år og værdier som høj kvalitet, tryghed i hele processen og at stå på mål for det der laves, er fortsat de værdier der leves efter i Lasse Larsen Huse.

De nye Lifestyle huse kan ses på www.lasselarsenhuse.dk eller kontakt Lasse Larsen Huse på + 45 86 15 63 11 eller + 45 53 77 63 11.
Kontaktperson:
Anders Lambæk
Telefon:+ 45 53 74 32 00
 
Afsender:
Lasse Larsen Huse
Egsagervej 6
8230 Åbyhøj
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse