Pressemeddelelser
Publiceret den: 14-05-2019
Brüel Systems, oprindeligt grundlagt i 1843 og siden 1970’erne med fokus på udvikling og produktion af vaskeanlæg til et globalt og miljøorienteret marked, innoverer aktuelt organisatorisk og indsætter nye kræfter i sin ledelse. Virksomheden beskæftiger nu 95 medarbejdere på adressen i Hjørring, og det er udtryk for en vækst, man forventer vil fortsætte i kommende år fortæller CEO, Git Becker.

De tre nye profiler besætter lederstillinger inden for salg, teknologi/udvikling samt kommunikation/marketing.

Lars Juhl Hansen er ansat som Brüel Systems' nye Salgsdirektør (CSO) og kommer fra en tilsvarende stilling hos LinkAiders. Bag sig har han flere års erfaring som salgsansvarlig hos blandt andet Densit, Pelagic og Brynje. Lars Juhl Hansen’s erfaring er stærk særligt på forretningsudvikling og internationalt salg.

Hos Brüel Systems får Lars Juhl Hansen ansvaret for den kommercielle del af virksomheden. Primært med fokus på at udvide den eksisterende kundeportefølje og på at øge kendskabsgraden til Brüel Systems hos nye kunder i markedssegmenterne Pool, Bakery, Meat, Dairy og Fish.

Michael Wøhlk er ansat med ansvaret for udviklings-/teknologiområdet (CTO) og kommer fra en stilling som virksomhedskonsulent hos Force Technology. Han har tidligere i karrieren arbejdet som blandt andet Lean Manager hos Rose Poultry, Teknisk projekt chef hos Sanisstål og tilsvarende rolle hos Martin Professional.

Hos Brüel Systems får Michael til opgave at forstærke processerne i og omkring projekthåndtering og produktudvikling, herunder blandt andet igangværende implementering af simplimize og udvikling af organisationen. Brüel Systems arbejder efter et ambitiøst mål, hvor 80% af delkomponenterne til projektsalg skal være standardiserede, mens virksomhedens kerneydelse dog fortsat vil være kundetilpassede løsninger af høj kompleksitet.

Jane Jacobsen er ansat til at varetage det fremtidige ansvar for Brüel Systems’ kommunikation og branding (CCO). Hun kommer fra en stilling som marketingchef hos Nordjyske nanosatellit producent GomSpace og har bag sig flere års års erfaring med kommunikation og marketing fra blandt andet RTX Telecom, dørproducenten Jeld-Wen i Løgstør og Aalborg Universitet.

Brüel Systems er et velkendt internationalt brand, hvilket skyldes ikke mindst virksomhedens mangeårige erfaring og position i branchen, men der er aktuelt et stort behov for re-branding af virksomheden og dens produkter. En øget indsats på branding skal sikre kendskab hos nye kundesegmenter, loyalitet hos eksisterende men også skabe opmærksomhed omkring virksomheden som foretrukken arbejdsplads, idet Brüel Systems vurderes inden for en nær fremtid at få brug for flere ansatte.

Git Becker, der startede som CEO hos Brüel i 2018, hilser de nye ”Brüelere” velkommen: ”Organisationsoprustningen er udtryk for vores behov for udvikling og i en skærpet indsats - via processer og øget fokus - at føre Brüel Systems’ vækststrategi ud i livet. Virksomheden er én ud af få store aktører på det internationale marked og markerer sig på sin mangeårige know-how, store effektivitet og ikke mindst bæredygtige løsninger til fremme for miljø- og arbejdsvenlige processer. Netop bæredygtige løsninger er i høj kurs globalt, men potentialet skærper også samtidigt konkurrencen, hvorfor vi selvfølgelig skal sikre, udvikle og kommunikere vores momentum som førende leverandør af bæredygtige løsninger”, afslutter Git Becker.

……….

Om Brüel Systems
Brüel System blev grundlagt i 1843, oprindeligt som et jernstøberi og maskinfabrik, men har siden 1970’erne specialiseret sig i vaskeanlæg til genbrugsemballager med håndterings- og sorteringssystemer. Virksomheden kvalificerer sig blandt de globalt førende aktører på markedet med afsæt i sin mange års know-how, teknologi og erfaringer med at udvikle og producere projektbaserede, bæredygtige og miljøvenlige løsninger.

Billedtekst: Brüel Systems har udvidet sin ledelse. Fra venstre ses: CCO, Jane Jacobsen, CTO Michael Wøhlk og CSO, Lars Juhl Hansen.
Kontaktperson:
Jane Jacobsen
Telefon:30708309
 
Afsender:
Brüel Systems
W. Brüels Vej 11
9800 Hjørring
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse