Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-04-2019
Tusind og en nats eventyr når nye højder, når SKT. PETRI åbner restaurant DADA i det historiske Daells Varehus den 2. maj. DADA er en personlig fortolkning af det mellemøstlige køkken, der strækker sig gennem Middelhavsregionen i et væld af smage, farver, dufte og kulturer. “Det mellemøstlige køkken regnes for at være et af verdens ældste køkkenkulturer og har en rig madtradition, hvor måltidet danner ramme om hygge og samvær. Netop dén stemning og nærvær er hvad vi ønsker at skabe med DADA,” fortæller F&B manager, Kasper Glensted om restauranten.

Smæk på krydderier og stemning

DADA får plads til 148 spisende gæster med åbent køkken og en cocktailbar. Ambitionen er, at skabe et værested med en afslappet atmosfære, hvor det sociale samvær vægtes ligeså højt som maden på tallerkenen. Det bliver et sted, der indbyder til en lækker middag inden turen går videre i byen, men er også indrettet med plads til tosomhed, familiemiddage og forretningsmøder. Maden serveres i skåle og fade på bordet, så gæsterne får mulighed for at smage alt det, som det mellemøstlige køkken har at byde på.

Menukortet er bygget op af mezze, grønt, hovedret og sødt, og byder blandt andet på sprøde falafler lavet på edamame, baba ganoush, flammegrillet kød, krydret torsk, farverige salater og grønne retter, alt sammen tilsat grillet fladbrød og en verden af dyppelser. Med andre ord kan du forvente smæk på smagen og på krydderierne.

Du kan vælge selv at dykke ned i vores a la carte kort eller lad os bestemme med vores 10 retters menu, der tager dig hele vejen rundt om det mellemøstlige køkken. Menuen serveres “family style” og koster 525 kroner per person inklusiv fri øl, vin, vand og cocktail under middagen.

DADA er åben tirsdag-lørdag fra klokken 17.00.
Bemærk, der afholdes åbningsfest d. 2 maj.
Følg med på @dadacph eller www.dadacph.dk

Krystalgade 24, 1172 København K
Kontaktperson:
Emma Cox
Telefon:+4524997199
 
Afsender:
DADA
Krystalgade 24
1172 København K
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse