Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-04-2019
Lille startup giver gratis adgang til deres nyudviklede e-learning de næste tre måneder som reaktion på Stresspanelets anbefalinger.

Startupvirksomheden inergia har netop lanceret et e-learningforløb, der forebygger stress ved at give bedre overblik over arbejdsopgaverne og en tom indbakke hos de mange administrative medarbejdere rundt om i virksomhederne.
”Jeg havde håbet på råd til de professionelle brugere af mails fra Stresspanelet og blev derfor skuffet, da jeg læste de 12 anbefalinger forrige onsdag”, siger John Viuf, inergia. ”I betragtning af hvilket massivt problem stress er i dag, ser jeg ikke opfordringer og oplæg til yderligere udvalgsarbejde som en hjælp på den korte bane. Derfor traf jeg en beslutning om, at inergia måtte bidrage med noget konkret. På en lille time kan man mærkbart mindske stresspåvirkningen her og nu.”
Du får gratis adgang ved at gå ind på inergia.dk og vælge pakken ”Alle tre kurser” i webshoppen. Brug koden ”inergia”. Den giver gratis adgang indtil den 31. juli 2019.

”Vi er vores egen værste fjende, når det kommer til vaner. Det er mere reglen end undtagelsen, at vi ser kursister, der styrer deres mails via indbakken. Det svarer til, at du går ud til din postkasse, tager en kuvert ud, åbner den, tager brevet ud, læser det, lægger det tilbage i kuverten og ind i postkassen igen indtil du har tænkt dig at svare på brevet. Det kender vi ikke mange der gør, så hvorfor er det helt almindelig adfærd, blot fordi vi er på en digital platform,” siger John Viuf med undren.

”Det er administrative ledere og medarbejdere, der har glæde af forløbet” forklarer John Viuf. ”Kurset tilbyder et sæt effektive vaner, der kan anvendes af alle. Vi har gjort særlig meget for brugere af mailprogrammet Outlook®. Vores erfaring er, at de fleste får de frigivet minimum en halv time dagligt.”

”Der er nok en del, der vil tænke, om vi giver gratis adgang af vores hjertes godhed og svaret er både ja og nej,” siger John Viuf med et smil. ”Vi er en nystartet virksomhed, men synes, at vi kan give et konkret bidrag her, så vi har valgt at give gratis adgang i tre måneder.” Han fortsætter: ”Vi møder bekymrende mange ledere og medarbejdere, som hænger i det yderste af neglene. En af de stærkeste tilkendegivelser jeg har fået, er fra en kursist i midt trediverne. Han sagde til mig: Hvis jeg havde vidst, hvad jeg nu ved om at danne overblik og håndtere mails, havde jeg stadig været i forhold med mit barns mor. Naturligvis blev jeg glad over rosen til kurset, men også trist over historien. Når det er sagt, vil det da være usandt, hvis jeg ikke også siger, at jeg håber på, at kendskabet til ydelserne giver anden forretning for os”.

Mere om inergia
inergia er specialister i effektivitet gennem vaneændringer. Kunderne er både offentlige og private virksomheder. Inergia skaber varige, mærkbare resultater i kundernes hverdag, møder og udvikling og har forpligtet sig til konstant at udvikle og tilbyde værktøjer, der giver energi, engagement og entusiasme gennem respektfuld og konkret udfordring af vaner og metoder hos individer og grupper af professionelle.

Yderligere information på www.inergia.dk
Kontaktperson:
John Viuf
Telefon:26163718
 
Afsender:
inergia
Ammekær 85
3250 Gilleleje
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166