Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-04-2019
Pressemeddelelse.

Afrodite Club har været base for programmet Adam og Eva, flere artikler i Ekstra Bladet, samtidig har vi medvirket i P3 omkring Tabuer, samt der lige nu bliver arbejdet på en Podcast i Podcast serien om kinky sex, af Pernille og Christian.

Swingermiljøet har i lang tid været tabubelagt og der er mange fordomme omkring hvad det vil sige at være swinger. Men med den øgede opmærksomhed på tabuer omkring swingerlivet og hvad det vil sige at være swinger, mærker vi selv den stigende nysgerrighed både via vores hjemmeside og folk der ringer til klubben.

Der er dog langt fra at være nysgerrig og til at tage springet ud i swinger miljøet. Derfor har vi i Afrodite Club valgt at afholde et Åbent Hus arrangement, hvor alle nysgerrige har mulighed for at komme og se klubben i dagslys - fuld påklædt og uden betaling. Vi håber at vi på denne måde kan være med til at nedbryde mange af de fordomme der er omkring swingerlivet og hvad det vil sige at komme i en swingerklub.

Vi holder åbent hus
Lørdag d. 27. Marts fra 13.00-17.00

her vil det så være muligt at få en rundvisning i klubben, få en snak nogle af dem der allerede benytter klubben og få svar på alle de spørgsmål der måtte være omkring det at komme i en swingerklub, og det at være swinger.

Vi serverer naturligvis hjemmebag, Ligesom der vil være kaffe på kanden og god fynsk hygge i rigelige mængder.

Efter vores åbent hus arrangement, fortsætter vi med klubaften fra ?kl. ?19.00 For dem der er blevet lidt mere nysgerrige og har lyst til at komme og være med hele aftenen, tilbyder vi alle ½ pris på entreen og medlemskab til både nye og kendte gæster i klubben denne aften.

Læs mere om arrangementet på vores hjemmeside: ?https://afroditeclub.dk/

Vi står naturligvis gerne til rådighed for henvendelser fra pressen, både i dagtimerne og i klubbens normale åbningstid.

Med venlig hilsen
Værterne fra Afrodite Club

Stella og Peter Spælling
Afrodite Club
?Banevænget 57?
?5750 Ringe?
Kontaktperson:
Stella Spælling
Telefon:62623231 - 23745074
 
Afsender:
Afrodite Club
Banevænget 57
5750 Ringe
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166