Pressemeddelelser
Publiceret den: 17-04-2019
Helsinki, 8. april 2019 – Det glæder Ferratum Oyj (”Ferratum” eller ”Ferratum Group”) at kunne annoncere et nyt partnerskab som titelsponsor for STARD-racerholdet til FIA World Rallycross Championship 2019.

I næsten 14 år har Ferratum stået i spidsen for teknologisk disruption inden for finansielle tjenester, ved at udfordre status quo gennem konstant teknologisk innovation, for at kunne bringe nye, digitale og realtids finansielle løsninger og tjenester til private og erhvervskunder på globalt plan.

I FIA World Rallycross motorsport industrien er STARD racerholdet i spidsen for løbet og deler samme ukonventionelle tankegang. Ved at bruge disruptive teknologier til at understøtte udviklingen og styringen af ??deres racerbiler, tænker STARD uden for boksen og hæver løbende standarderne for diagnostisk nøjagtighed og præstationsanalyse efter hvert løb. Dette er svarende til Ferratums konstante evaluering og forbedring af dets kreditscoring. Der er dermed et tydeligt DNA-match mellem organisationerne, Ferratum og STARD, hvilket gør partnerskabet meget attraktivt.

Partnerskabet indebærer levering og styring af to nye Ford Fiesta RXS Evo 5 Superbiler af STARD, der bærer Ferratum logoer i FIA Rallycross 2019 Championship.

FIA Rallycross Championships popularitet vokser drastisk år efter år, og dets globale seertal er steget med 22% fra 2017 til 2018, hvor man sidste år nåede ud til over 678 millioner husstande.Jorma Jokela, adm. Direktør og grundlægger af Ferratum kommenterede:

”Siden Ferratum blev grundlagt i 2005, har vi stræbet efter at tilbyde vores kunder de hurtigste og mest brugervenlige lån, og senere hen har vi udvidet til yderligere finansielle tjenester. Vores partnerskab med STARD i FIA World Rallycross giver os mulighed for at bringe vores brand og produkter tættere på et endnu bredere publikum. Nogle af de hurtigste biler indenfor racerløb reklamerer for de ligeså hurtige tjenester, der tilbydes af Ferratum – det er et perfekt match. På samme måde som vi driver innovation indenfor finansielle tjenester, er teamet hos STARD i spidsen for teknologiske fremskridt indenfor motorsport og RX-løb med et meget innovativt og teknologisk avanceret team. Vi ser frem til at fortsætte dette partnerskab og de store gensidige fordele ved vores samarbejde”.

Michael Sakowics, adm. Direktør og grundlægger af STARD:

”Med Ferratum Group fandt vi en fremadrettet tænkende og åbensindet partner, som passer perfekt til vores tankegang hos STARD. Det gjorde det muligt for os at styre, indstille og starte vores 2 bils 2019 FIA World Rallycross Championship program indenfor utrolig kort tid. Vi ser meget frem til det videre samarbejde med hele Ferratum teamet, som indtil videre har været fantastisk, så vi i år kan udvide vores fælles aktivitet udover Rallycross. Selvom vi endnu ikke kan afsløre nogle detaljer, så vær forberedt på en hel del store overraskelser! Det er klart, at Ferratum er en af de mest dynamiske ikke-tekniske sponsorpartnere vi nogensinde har samarbejdet med. Efter at være kommet hjem fra Abu Dhabi RX sæsonåbningsløb på Formula 1 Race Track Yas Marina i weekenden, hvor Janis Baumanis kom på en samlet 3. plads, må det siges at være en meget god start for dette samarbejde og for vores nye bils racerdebut”.Om STARD

STARD (Stohl Advanced Research and Development), der blev grundlagt af adm. Direktør Machael Sakowicz, er et forsknings- og udviklingsspecialistfirma, der beskæftiger sig med avanceret motorsport, racerløb og højeffektiv teknologi.

Stohl Group blev grundlagt og er ejet af tidligere Gr.N rally verdensmester Manfred Stohl og består af 3 store selvstændige, operative forretningsdivisioner:

STARD (R&D for motorsport, biler og derudover)
Stohl Racing (Teknisk og logistisk motorsport, og marked for brugte reservedele)
Stohl Apartments (Overnatning)
STARD fokuserer på hele køretøjs- og delsystemudvikling og dækker, sammen med Stohl Groups øvrige afdelinger, hele proceskæden in-house, fra første koncept, design og prototype opbygning.

Stohl Racing tilbyder desuden verdensomspændende racerløbs service på top niveau af hovedsageligt in-house udviklede køretøjer.

STARD konkurrerer i FIA Wolrd Rallycross Championship med in-house udviklede Ford Fiesta-baserede superbiler siden 2015.

Siden 2008 har STARD også været meget aktiv i R&D projekter til EV-drivsystemer og har spillet en banebrydende rolle i EV-teknologien for blandede top motorsportskategorier som rally og rallycross, ved introduktion af verdens første alt-elektrisk Rally/Rallycross udviklingsbil ”HIPER MK1”

Information om alt-elektriske HIPER MK1:
https://www.motorsport.com/rally/news/world-s-first-electric-rallycross-car-revealed-843163/843163/
https://www.youtube.com/watch?v=5844VCjRpv0
https://www.youtube.com/watch?v=dIeD56BnI-o


Find eller følg STARD på:
Hjemmeside: www.stard.at
Mail: office@stohl-group.com
Facebook: @stard.austria
Instagram: stard.austria


Om FIA World Rallycross Championship præsenteret af Monster Energy.

FIA World Rallycross championship, præsenteret af Monster Energy, er et konkurrerende, kort og skarpt racerløb på forskellige overflader (snavs og asfalt), afholdt i amfiteatre. De højt profilerede racerkørere er udstyrret med RX superbiler med over 600bhp og en acceleration på 0-60mph på mindre end 2 sekunder. World RX debuterede i 2014 med en kalender der indeholdt arrangementer i Argentina, Tyrkiet, Canada og hele Europa. På baggrund af succesen med World RXs første fem sæsoner og den voksende momentum bag serien, vil 2019 kalenderen indebære 10 runder på tværs af fire kontinenter. Undervejs vil løbet besøge nogle af verdens mest historiske rallycross tracks, mens der introduceres to spændende nye udfordringer i form af Abu Dhabi Yas Marina Circuit og den legendariske Circuit de Spa-Francorchamps i Belgien.Efter sin succesfulde debut sidste år, vender Silverstone Speedmachine tilbage den 25-26 maj.

Besøg vores officielle hjemmeside: www.fiaworldrallycross.com

Vær en del af #RX:

Twitter: @FIAWorldRX, | Facebook.com/FIAWorldRallycross |

YouTube.com/RallycrossRXTV | Instagram: FIAWorldRXFIA World Rallycross Championship 2019 kalender

ABU DHABI, 5. – 6. April Yas Marina Circuit

BARCELONA, 27. – 28. April Circuit de Catalunya

BELGIEN , 11. – 12. Maj Spa-Francorchamps

ENGLAND, 25. – 26. Maj Silverstone

NORGE, 15. – 16. Juni Hell

SVERIGE, 6. – 7. Juli Holjes Motorstadion

CANADA, 3. – 4. August Grand Prix de Trois-Rivières

FRANKRIG, 31. August – 1. September Lohéac, Bretagne

LETLAND, 14. – 15. September Bikernieki National Sports Base

SYDAFRIKA 9. – 10. November Killarney International RacewaOm Ferratum Group:

Ferratum group er en international udbyder af mobile banking og digitale forbrugs- og små forretningslån, distribueret og styret af mobile enheder. Ferratum, der blev grundlagt i 2005 og har hovedkontor i Helsinki, har ekspanderet til 25 lande i hele Europa, Afrika, Syd- og Nordamerika og Asien og stillehavsområdet. Som pioner inden for digital og mobil finansiel service teknologi, ligger Ferratum i spidsen for den digitale bankrevolution. Ferratums mobilbank, der blev lanceret i 2016, er en innovativ mobilbankplatform, der tilbyder en bred vifte af banktjenester, herunder realtids digitale betalinger og overførsler – altsammen via en enkelt app. Den er i øjeblikket tilgængelig på fem europæiske markeder. Ferratum har omkring 2 millioner aktive og tidligere kunder, der har en konto eller har fået tildelt et eller flere lån tidligere (pr. 31. december 2018), hvoraf over 792.000 kunder har en åben mobilbankkonto eller en aktiv lånebalance inden for de sidste 12 måneder.

Ferratum koncernen er noteret på Prime Standard på Frankfurt Stock Exchange under symbolet 'FRU.' For yderligere information, besøg www.ferratumgroup.comPresse kontakt:

Ferratum Group

Thierry Nicolet

Head of PR & Communications

T: + 33 7 52 51 75 23

E: thierry.nicolet@ferratum.comSTARD

STARD Hjemmeside: www.stard.at

STARD Kontakt: office@stohl-group.com

Facebook side: @stard.austria
Kontaktperson:
Nicoline
Telefon:28144569
 
Afsender:
Ferratum
Strandvejen 124
2900 Hellerup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166