Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-04-2019
Milton Around the World er et nyt koncept, der vil vække børns interesse for at rejse og fremelske nysgerrighed omkring forskellige destinationer og oplevelser.

Gennem sjove og lærerige rejsehistorier bliver børn opfordret til at lære om forskellige steder og kulturer ved at følge en meget videbegærlig og venlig kanin på hans magiske rejser rundt omkring i verden.

”Vi blev trætte af spørgsmålene om, hvorvidt der var Wi-fi og pool på familierejserne”, siger medskaber af Milton Around the World, Jesper Strømfeldt. Det var denne udfordring, der lagde kimen til en bogserie med den rejselystne kanin, Milton.
En loyal rejsepartner
Bag universet står også Marianne Duvald Strømfeldt, som har skrevet de lærerige historier om Miltons mange rejser. ”Børnebøgerne skal danne grundlaget for en helt ny måde at rejse på”, fortæller hun.

Milton Around the World stræber nemlig efter at blive en loyal rejsepartner, som hele familien vil møde, ikke kun, når rejsen skal planlægges, men også i de efterfølgende dele af rejsen. ”Vi ønsker at skabe tryghed og genkendelighed for familier på hele rejsen”, siger Jesper Strømfeldt.

Og det starter altså med bøgerne, der henvender sig til de 6 til 9-årige børn. Den første bog hedder ’Mit navn er Milton!’ og bogserien tæller udover denne 3 andre titler.

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte Marianne Duvald Strømfeldt på tlf.
+4522183587 eller mail marianne@milton-around-the-world.com
Milton Around the World er et univers for opdagelses-sultne familier med børn i alderen 6-9 år. Vores drøm og passion er at inspirere og motivere børnenes nysgerrighed for læring om byer og steder i hele verden.
www.milton-around-the-world.com, Facebook og Instagram: @MiltonATW
Kontaktperson:
Marianne Duvald Strømfeldt
Telefon:+4522183587
 
Afsender:
MiltonATW ApS
Ørholmvej 59
2800 Kongens Lyngby
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166