Pressemeddelelser
Publiceret den: 06-04-2019
Vi undskylder for den sidste udsendelse af pressemeddelelse.
Teksten så mærkelig ud, hvorfor den kommer her igen.

24-timers Le Mans er verdens mest berømte motorløb. Det er også rejsemål for tusindvis af danske motorsportsfans. Og så sent som i fjor scorede den danske Porsche fabrikskører, Michael Christensen, sejren i det klassiske langdistanceløb i klassen for de højpotente GT-racerbiler, mens Toyota vandt løbet totalt. Racerløbet, danskerne, stemningen og den enestående fest er trækplastrene, men der er langt til Le Mans. Derfor afholder CEC Event i år en kæmpemæssig Le Mans fest i hjertet af København: ”Le Mans Event 2019”, nærmere bestemt på Docken i Nordhavn, på kanten af Øresund og med byens bedste udsigt.

Fest, underholdning og Le Mans på storskærme. Hele 24-timers løbet dækkes LIVE af Eurosport og kan følges på storskærme i samtlige 24 timer, der er foodtrucks, musik, underholdning, et cool bar-område, lounge stemning, fede biler, sand mellem tæerne, swimmingpool og man kan campere lige op til festområdet – præcis som til Le Mans. Og så er man også på stedet, hvor Danmarks bedste e-sport teams kæmper i deres 24-timers løb om flotte præmier, under kyndig ledelse af 2017 DTC-mesteren Lasse Sørensen, hvis bror, Marco Sørensen, i øvrigt deltager i 24-timers Le Mans for Aston Martin.

Erfaren arrangør Le Mans Event 2019 foregår i og omkring de store festbygninger ved udsejlingen fra Svanemøllebugten, skråt overfor Tuborg Havn. ”Vi håber naturligvis på solskin, men finder vejrguderne på noget andet, klarer vi den også – ligesom man gør i Le Mans,” siger Tino Thorsøe fra CEC Event, der står bag Le Mans Event 2019 i København. CEC Event, er bl.a. også kendt for gennem en årrække at have arrangeret Dansk Motorsport Award, der de sidste to år også har fundet sted på Docken i Nordhavn.

Adgangsbilletter – sådan gør man.
24-timer Le Mans finder sted med start lørdag d. 15. juni kl. 15:00 og mål 24 timer senere. Le Mans festen i Nordhavn begynder lørdag kl. 12:00 og varer til efter løbet er slut. Der er allerede nu åbent for salget af adgangskort. Billetprisen er beskedne kr. 250,- + gebyr og billetter kan købes på ticketmaster.dk.

Le Mans Event 2019 i samarbejde med: EUROSPORT, TOTAL, TAGHEUER, IVECO og JOHANNES FOG
Kontaktperson:
Tino Thorsøe
Telefon:22223065
 
Afsender:
CEC EVENT
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166