Pressemeddelelser
Publiceret den: 02-04-2019
Nyt center vil gøre det nemmere at få hjælp ved hjernerystelse og piskesmæld
25-30.000 rammes årligt af hjernerystelse eller piskesmæld, hvoraf 5-15% får langvarige mén. Nyt center vil gøre det nemmere at få afklaring og diagnose.

Mange danskere rammes hvert år af hjernerystelse og piskesmæld, som også resulterer i væsentlige mén efter 1-2 år i form af hovedpine, svimmelhed, hukommelses- og koncentrationsbesvær eller tinnitus.

Center for Hjernerystelse og Piskesmæld er et nyt center med både adresser i både København, Roskilde og Aarhus, som tilbyder rådgivning indenfor området med det formål at gøre forløbet nemmere.

Adm. direktør Thomas Lawaetz udtaler:

“Centeret har til formål at hjælpe de patienter som har vanskeligt ved at navigere i det offentliges udbud og som vil sikre sig en samlet hurtig afklaring. Patienterne kan komme til os via henvisning fra kommunen, fra deres forsikring eller de kan vælge at betale selv.

Nu er der kommet et center der tager sig specifikt af denne patientgruppe, med henblik på afklaring og diagnose der efterfølgende kan danne grundlag for fastsættelse af mén-grad”.

Ud over vurdering af rutineret speciallæge indenfor flere specialer, kan centeret foretage supplerende neuropsykologiske undersøgelser og CT eller MR.

De fleste hjernerystelser er uden længerevarende komplikationer, men for en lille del af de ramte, kan det resultere i meget langvarige mén, hvor både varighed og intensitet kan variere fra patient til patient.

Center for Hjernerystelse og Piskesmæld er åbnet og der kan findes mere information her:
https://cfhp.dk

For yderligere spørgsmål eller kommentarer kontakt venligst:

Thomas Lawaetz
Adm. direktør
Kontaktperson:
Thomas Lawaetz
Telefon:28105458
 
Afsender:
Center for Hjernerystelse og Piskesmæld
Vester Voldgade 104
1552 København V
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166