Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-03-2019
Brændpunkt inviterer til forårsfest, hvor vi byder på et glas, lidt snack og ikke mindst gøgl, musik og masser af bogsnak.
Alle er velkomne.
  
Fredag den 22. marts 2019  kl 15.30 – 18.30 
Thiemers Magasin, Tullinsgade 24, København V
 
Udover at fejre alle forlagets forfattere og deres bøger vil to nye bøger have udgivelsesdag til festen.
 
Børnebogen "Hva så Spasser" af Anna-Marie Helfer
"Hva så spasser" er forlaget Brændpunkts første børnebog, og vi glæder os som børn til juleaften til at udgive denne livsbekræftende historie om Asser, der ikke sådan er til at slå ud.

"- Hvad har du gang i? spørger Teis. - Har fru Sindssyg ikke lært dig at bukke pænt, når du hilser på folk? Teis tager fat i Assers hoved og knalder det ned i stangen på cyklen. Det gør ondt. Sol, måne og stjerner flimrer for Assers øjne."

Asser passer sin psykisk syge mor, og han bliver mobbet. Men så får han en ven – en bulderbasse af en mand. Og Asser lærer, at han har lov at være i verden. Også uden at være bange for, hvad bøllerne finder på næste gang.

Anna-Marie Helfer, uddannet folkeskolelærer, fortæller, foredragsholder og forfatter til 63 børnebøger.
Anna-Marie Helfer er også gøgler, og hun underholder med dette til forårsfesten.

Digtromanen "Ikke noget at tale om" af Anne Zenon
"Ikke noget at tale om" beskriver det kaos, der opstår efter en skilsmisse, hvordan familierelationer, løsrivelse, selvbedrag, skrøbelighed og hemmeligheder kommer i spil. Det er første gang forlaget Brændpunkt udgiver en digtroman, genren er spændende, og Anne Zenon behersker den til fulde.

Nyskilte Kathrine i midten af 30´erne pendler mellem moderskab og pludselig opstået ungdom i 9/5-ordning.
Efter skilsmissen befinder hun sig et fremmed sted i sit liv, hvor musik og sex konkurrerer med madpakker og sengetider. Kathrine indleder et lidenskabeligt forhold til en sanger. Hun kaster sig hovedkulds ind i forholdet og mister sig selv.
Kathrine er primærfamiliens mønsterbryder og eneste akademiker i arbejderfamilien, men hun er ikke trådt ud af mønsteret med at lade sig styre af en mand. Dette mønster gælder ikke mindst i forhold til hendes far, og et personligt opgør er uundgåeligt.

Anne Zenon, f. 1974, er uddannet cand. comm. og arbejder som kommunikationsrådgiver. Anne Zenon var med til at grundlægge Novelleforlaget, der i en årrække udgav digitale noveller. Digtromanen "Ikke noget at tale om" er hendes litterære debut.


Vi glæder os meget til at se dig til en festlig dag.

Gratis anmeldereksemplar kan rekvireres på forlaget.braenspunkt@gmail.com

Tak for jeres opmærksomhed.


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse