Pressemeddelelser
Publiceret den: 07-03-2019
Det nylancerede boliglån fra Deeds har fået en brandvarm modtagelse. På kun 8 dage har boliger for mere en 250 millioner kroner ansøgt om en låneudbetaling. Det åbner for flere investorer, lyder det fra det nystiftede selskab Deeds, der har en tidligere skatteminister som bestyrelsesformand.

Lån 10 % af din boligs værdi. Prisen på lånet er bestemt af boligens værdistigning indtil den dag den sælges – og er boligen mod forventning faldet i værdi, går prisen også i minus.

Sådan lyder konceptet fra det nystiftede firma Deeds, som boligejerne har taget til sig på rekord fart. På bare 8 dage fra lanceringen har boliger for en kvart milliard ansøgt om lånet.

Deeds tager sig kun betalt for lånet, hvis boligejeren selv tjener penge. Det betyder også, at hvis boligen falder i værdi, så skylder man mindre til Deeds. Tilbuddet om et lån der fungerer som et partnerskab falder åbenbart i god jord i markedet.

Martin Riedel fra Realkreditkonsulenten siger “Deeds er et spændende låneprodukt, som kan være et godt supplement til realkredit i mange tilfælde. Det er ikke overraskende at mange kan se fidusen”.

“Vi mente nok at vi havde fat i noget. Men vi er fuldstændigt blæst bagover af interessen.”, siger Teit Førster Varming, der er stifter og direktør i Deeds

Langt flere end antaget

”Vi mente nok, at vi havde fat i noget. Vi troede, at markedet var lidt længere tid om at reagere på et helt nyt produkt som vores, men vi er blæst fuldstændigt bagover af interessen”, siger Teit Førster Varming, der er stifter og direktør i Deeds.

Han forklarer, at målet var, at en håndfuld boligejere ville ansøge i den første tid: ”Vi står pludselig med rigtig mange spændende private boliger. Spredt på både geografi og boligtype”, siger han.

Deeds har begrænset tilbuddet til boliger i hovedstaden, men selv med den begrænsning, har interessen været stor. I fremtiden vil Deeds brede sin geografiske dækning ud. Men det afhænger ifølge selskabet af, om interessen fra investorerne kan følge med.

Der sættes turbo på kapitalrejsning

”Vi har fået det luksusproblem at have flere gode investeringsmuligheder end midler. Nu sætter vi turbo på kapitalrejsningen, så vi kan imødekomme alle”, forklarer Teit Førster Varming.

Den danske private boligmasse har traditionelt været svært for institutionelle investorer at få adgang til, medmindre det foregår som store projektbyggerier eller udlejningsejendomme. Med Deeds, som følger det private boligmarkeds udvikling, er en ny spændende udfordrer måske født.

Bag Deeds står en perlerække af erfarne erhvervsfolk. Frontfiguren er den tidligere skatteminister Carsten Koch (S), der er bestyrelsesformand.

”Deeds er et selskab til nytte for samfundet, boligejere og investorer. Vi har derfor mange spændende dialoger, og vores overvældende start har kun gjort det hele mere interessant.”, siger Carsten Koch, der også er bestyrelsesformand for By&Havn, og tidligere adm. dir. i Lønmodtagernes Dyrtidsfond.
Kontaktperson:
Steffen W. Frølund
Telefon:23293892
 
Afsender:
Deeds Capital ApS
Gammelkongevej 3B
1610 KBH V
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse