Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-03-2019
Vi tilbyder:
Endelave har den skønneste natur, flotteste stjernehimmel, det klareste vand, de vildeste kaniner og de mest fantastiske mennesker. Vi har også det varmeste fællesskab, de smalleste veje, det mest aktive foreningsliv, sommersjov med musik og sportsaktiviteter, vinterstilhed med tid til fordybelse. Vi er gode til at feste og at være sociale, holde af og om hinanden.
Vi har de fedeste muligheder for fysisk aktivitet – kajakroning, ridning, boldbane, badestrand, skov og hede, fiskeri og minigolf - og utallige fantastiske naturoplevelser.

Endelave har den mest moderne og indbydende lystbådehavn, et kulturhus med gymnastiksal, fitness-rum og bibliotek, en "international" lufthavn og en sauna på havnen.

Vi har købmand, spise- og udskænkningssteder, kirke, seværdigheder, lægeurtehave, brugskunst, vejsideboder, museum, shelters og primitiv camping.

Vi opererer med vores helt egen tidsregning (den såkaldte Endelavetid) og autentiske informationssystem (opslag på træpæle).

Til gengæld har Endelave slet ingen lyskryds, fortove, larmende udrykningskøretøjer, trafikstøj, myldretid, smog, hugorme eller muldvarpe.


Vi mangler:
Flere naboer med initiativ og god energi, der har lyst til at tage aktiv del i og nyde ø-livets fællesskab. Vi søger livsnydere, alle slags håndværkere, husmødre, bohemer, studerende, blebørn, en trommeslager, nogle med hjemmearbejde, pendlere, bedstefædre og alt andet godtfolk.


Endelave deltager i et bosætningsprojekt sammen med en kernegruppe af seks andre småøer i 2018-2020. Projektet skal give værdifuld viden og nye vinkler på, hvad vi kan gøre for at få nye naboer til vores ø.
I den forbindelse har I har en unik mulighed for at give Endelave og ø-livet en chance i et par måneder. Vi kan nemlig stille en mindre prøvelejlighed til rådighed, og hjælper gerne med at finde andre bosætningsalternativer. Vi kan også formidle kontakt til øboere med forskellige baggrunde – f.eks. erhvervsdrivende og pendlere.

Hvis du vil vide mere, så kontakt Ib Elgaard på
tlf.: 2268 3194 eller mail: ib.elgaard@lightmail.dk

Læs gerne mere om Endelave på www.oenendelave.dk
Projektet beskrives her http://lag-smaaoerne.blogspot.com/2018/09/bosaetning.html og www.danske-smaaoer.dk/nyheder/4759/
Kontaktperson:
Ib Elgaard
Telefon:22683194
 
Afsender:
none
none
8789 Endelave
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse