Pressemeddelelser
Publiceret den: 31-01-2019
BSV Krantilbehør A/S blev etableret i 1960 og har specialiseret sig i udvikling, fremstilling og salg af løftegrej til kraner indenfor mekanik, hydraulik og el-hydraulik.

Virksomheden tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter til entreprenører, betonindustri, byggemarkeder, industri-virksomheder samt Waste To Energy-sektoren. Derudover udfører de eftersyn og service på BSV løftegrej samt løfteværktøj og bestræber sig på at tilbyde deres kunder produkter i topkvalitet samt en hurtig og samtidig kompetent service.
Eftersom løfteværktøj fra BSV Krantilbehør er egenproduceret, tilbyder virksomheden også specifikke kundetilpassede løsninger og kan hjælpe med at løse både store og små opgaver.
Vælger du løftegrej fra BSV, kan du være sikker på at få højkvalitets produkter, sikkerhed, ekspertise og rådgivning samt hurtig og kompetent service.

Virksomheden deltager på forskellige messer og kan også træffes på Transportmessen 2019 i Herning, hvor man kan se udvalget af de forskellige produkter.

Få mere information på hjemmesiden på www.bsv-vejen.dk.
Kontaktperson:
Jasna Lagumdzija
Telefon:76967559
 
Afsender:
BSV Krantilbehør A/S
Knudevejen 3
6600 Vejen
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse