Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-01-2019
Løbeturen handler både om personlig udfordring, men mere om at sætte fokus på, at man kan bevæge sig rundt i Europa - uden at sætte sig ind i et fly.

Onsdag den 30. januar sætter Andreas Riis kurs mod Biella i det nordlige Italien. Turen strækker sig over 1400 km, og ruten er estimeret til at tage en måned. Det betyder, at der skal gås og løbes omkring 50 km. dagligt.

"Jeg synes det er vigtigt, at pointere, at hvis man vil bevæge sig rundt i Europa, så er flyet ikke den eneste mulighed."

Tidligere har Andreas cyklet den lange tur, hvor han overnattede i telt undervejs, men denne gang er turen planlagt efter, at der skal overnattes steder med en seng, da de hårde fysiske udfoldelser, kræver restitution og mulighed for ikke at fryse. Tre sæt skiftetøj er med i rygsækken, og det er den eneste oppakning, der skal med på turen - udover hans to hunde.

Andreas, der har rødder i Italien lever til dagligt ganske spartansk, og vil med turen illustrerer en uafhængighed fra co2-tunge transportmidler.

"Jeg har ikke en bil - ikke engang et fjernsyn. Og for mig er det frihed og god karma."

Andreas er vant til ekstremsport, og sammen med hans 2 hunde, står han nu over for hans livs største udfordring. Der kan følges med på Facebook løbende under turen.
Kontaktperson:
Andreas Riis
Telefon:50124419
 
Afsender:
Jonas Olesen IVS
Stockflethsvej 39 3. sal
2000 Frederiksberg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse