Pressemeddelelser
Publiceret den: 24-01-2019
Høj-sensitiv:
Prinsesse Märtha Louise i Brøndby Hallen

Lørdag den 2. februar er medlem af det norske kongehus, Märtha Louise, gæst på årets store Krop-Sind-Ånd Messe. Her vil hun tale om den udfordring, det er at være et særligt sensitivt menneske.

Märtha Louise bliver interviewet på scenen af journalist Rikke Hast og kommer især ind på, hvordan man får øje på fordelene ved at være sensitiv og lærer at udnytte dem.

Sensitive børn - og deres forældre
Märtha Louise er sammen med sin ven og medforfatter, Elisabeth Nordeng, i Danmark for at promovere deres helt nye bog Sensitive Børn. Forældre til børn med dette personlighedstræk ved, at det både kan være en belastning og en gave, at have børn med stærke antenner, og både forældre og børn kan hente gode råd og styrke i Märtha Louises arbejde.

Stolt arrangør
”Vi samler hvert år den alternative verden til fest og messe for helse, spiritualitet og velvære, og har gjort det i 26 år. Men det er første gang, vi får kongeligt besøg på Krop-Sind-Ånd Messen. Märtha Louise er medlem af den norske kongefamilie, men hun er udtrådt af kongehuset for helhjertet at kaste sig ind i arbejdet med forhøjet sensitivitet. Sådan gør en rigtig prinsesse. Og vi er så stolte og beærede over, at hun kigger ud til os i Brøndby Hallen på lørdag”, fortæller messearrangør Susanne Mehl Bengtson.

Prisen for at møde en prinsesse med helt særlige indsigter er 75 kr. oven i den almindelige entrépris på 95 kr. Prinsessen og Elisabeth Nordeng er på scenen kl. 14.30 - 15.45. Bagefter signerer de bøger på forlagets stand.

Krop-Sind-Ånd Messen samler hvert år den alternative verden i Brøndby Hallen og inviterer alle med til nogle inspirerende og oplevelsesrige dage. I år kan man bla. møde biodynamisk dyrkningsekspert Lars Mikkelsen, sansetræner Martin Spang Olsen, forfatter til Gaven i Maven, Gina Asbjerg og næsten 200 andre særligt begavede mennesker.

For flere oplysninger om messen d. 1. - 3. februar kl. 10-18 kontakt os eller se www.krop-sind-ånd.dk.
Kontaktperson:
Susanne Mehl Bengtson
Telefon:20 33 70 89
 
Afsender:
Krop-Sind-Ånd Messerne
Sepstrupvej 67
8653 Them
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse