Pressemeddelelser
Publiceret den: 09-01-2019
PRESSEMEDDELELSE

OK Køkkenrenovering opruster på Sjælland

Med en ny central hovedafdeling med lager og kontor i Sorø opruster den landsdækkende køkkenkæde, OK Køkkenrenovering, nu på Sjælland. Afdelingen består af tre OK-salgskonsulenter, der kører ud til kunder i alle afkroge af Sjælland. Derudover er der netop blevet ansat en lagermand og en HK’er med fast arbejdsplads på hovedkontoret og lageret i Sorø.
- Med denne udvidelse og faste forankring med lager og hovedkontor i Sorø har vi nu både udvidet og styrket vores position på Sjælland. Vi har derudover indgået samarbejdsaftaler med fire lokale montører, så vi nu kan servicere vores kunder på Sjælland hurtigt og effektivt, forklarer de to indehavere af OK Køkkenrenovering Harry Brogaard og Ole Jensen.
Den landsdækkende kæde, OK Køkkenrenovering, har siden start i 2008 haft stor succes med deres hovedkoncept, som bygger på genbrugstanken om kun at udskifte de dele af et køkken eller bad, som er slidte - og det er typisk låger, hængsler, skuffer, bordplade og håndtag.
Løsningen er nem og billig, for OK Køkkenrenoverings salgskonsulenter kører ud til kunderne, hvor de i kundernes eget køkken i ro og mag aftaler materialevalg, indretning og pris. Arbejdet bliver i de fleste tilfælde udført på kun én dag. Og det uden at svine, for det gamle køkken skal jo ikke rives ned og bygges op på ny.
Dansk produktion efter mål
For netop at forfølge den miljørigtige tanke får de to indehavere Harry Brogaard og Ole Jensen i dag produceret alle deres programmer af låger, skuffer og sidegavle hos danske producenter. Dels er det mere miljøvenligt at lægge produktionen i Danmark i forhold til transport, og dels sikrer det en hurtig samt stabil leverance ud til kunderne.
OK Køkkenrenovering udvikler selv deres programmer af låger, skuffer og sidegavle, som man kan få med laminat- eller foliebelægning samt med malede overfalder i et bredt udvalg af farver, designs og mål. Programmerne i folie og laminat fås også som grebsfri låger.
- Med vores produktion i Danmark, kan vi levere danskproducerede låger, -skuffer og -sidegavle efter mål fra alle vores programmer til alle typer køkkener. Så vi kan både håndtere køkkener opbygget efter standardmål og køkkener med helt individuelle og specielle mål, siger Harry Brogaard.
Med indretningen af den nye centrale afdeling i Sorø er der en OK Køkkenkonsulent lige ved hånden uanset, hvor man bor på Sjælland. Det koster kun en opringning, så kommer salgskonsulenten efter aftale hjem til kunderne.
Ønsker man besøg af en OK- salgskonsulent kan man på kædens fælles hjemmeside okkr.dk finde den konsulent, der servicerer netop ens område – og her kan man også få yderligere oplysning om OK Køkkenrenoverings koncept og lade sig inspirere i galleriet, hvor man kan se eksempler på ”før og efter renovering” samt se alle OK Køkkenrenoverings programmer af låger, skuffer, sidegavle, greb med mere.

Foto: Det nye salgsteam i hovedafdelingen, Sorø, fra venstre indehaver Harry Brogaard, salgskonsulent Jeanette Kristensen, administration Lis Brogaard, salgskonsulent Leif Bondam, salgskonsulent John Johansen og indehaver Ole Jensen.
Kontaktperson:
Ann Kerol
Telefon:40284296
 
Afsender:
OK Køkkenrenovering
Snerumvej 17
9400 Vadum
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse