Pressemeddelelser
Publiceret den: 19-12-2018
Rygning er ikke problem men en løsning!

Et rygestop er ikke et spørgsmål om hjælpemidler og positiv tænkning. Et rygestop er et spørgsmål om at stoppe med at lede efter nøglen dér, hvor der er lys og i stedet fokusere på at finde den dér, hvor den er blevet tabt.

At have det rart er det primære sigte med al adfærd. Rygerne ryger for at få det bedre. De fleste mennesker kan håndtere udfordrende situationer gennem en - for det meste - hensigtsmæssig adfærd uden brug af hjælpemidler. Rygerne har brug for tobak til at afbalancere en midlertidig psykologisk ubalance – til at få det rart.
Det er således ikke rygningen, der er problemet, men rygerens manglende evne til at rumme en udfordrende situation.

Når tilbagefaldsprocenten ligger i det – alt for høje – niveau, som tilfældet er i dag, skyldes det, at de fleste stopkurser tager sigte på at fjerne symptomet rygning i stedet for at fokusere på at undervise i håndteringen af den bagvedliggende årsag.
Hvis man derfor virkelig vil rygningen til livs, er nikotinprodukter ikke vejen frem men en styrkelse af rygerens mentale robusthed, og det kan kun gøres ved at tydeliggøre rygerens rolle i den virkelighedsoplevelse, der nødvendiggør anvendelse af tobak.

TRUST- er et nyt rygestopkoncept som fokuserer på en styrkelse af den mentale robusthed. Kurset er, som det fremgår af titlen – baseret på tillid: Kursusafgiften udgør kursistens besparelser på tobak den første måned. Yderligere info og tilmelding på www.sundt-samarbejde.dk
Kontaktperson:
Christian Olsen
Telefon:31147834
 
Afsender:
Sundt Samarbejde Aps
Brønsholndalsvej 31
2980 Kokkedal
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse