Pressemeddelelser
Publiceret den: 11-12-2018
"Fred er civilisationens kosteligste ædelsten. Uden den er vi fattige – i enhver henseende. Denne bog skal være min lovprisningshymne til freden - Haiku for fred," udtaler Bo Lille, forfatter til 26 bøger, om sin seneste udgivelse, der udkommer denne uge.
D. 10. december i år er det nemlig 70 år siden, at FN's menneskerettighedserklæring blev til, og det skal naturligvis fejres med lyrik, der hylder fred og menneskers ret til at være, hvem de er. Bo Lille går også under navnet Bo Lillesøe og er cand.mag. samt Danmarks største specialist i haiku. Hans digte er oversat til syv forskellige sprog og udgivet i blandt andet Japan, haikuens hjemland. "Haiku for fred" udgives på tre forskellige sprog og har til hensigt at skabe mere tolerance blandt befokninger.
"Jeg har optrådt i blandt andet Irak og Tyskland med min lyrik og håber, at andre mennesker også vil krydre deres liv med møder med andre folk på tværs af landegrænser, kulturer og aldre", siger han om sin seneste udgivelse.

FAKTA
Bo Lille bor i Birkerød. Mail: bolille@hotmail.com, tlf. 45810008, 45815808
Bo Lille er cand.mag., studie-vært, TV-journalist, eventmaker og forfatter til 26 bøger. Hans digte, især hans haiku, værdsættes af eksperter i mange lande og er oversat til syv sprog, herunder japansk.
Kontaktperson:
Bo Lillesøe
Telefon:45810008
 
Afsender:
BO Lillesøe
Bregnerødvej 66 2 th
3460 Birkerød
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse