Pressemeddelelser
Publiceret den: 03-12-2018
Er du videbegærlig og konkurrenceminded, og elsker du at argumentere? Så er deltagelse i VM i debat - World Schools Debating Championships - måske noget for dig. Mere end 60 lande deltager hvert år i turneringen, der foregår over 10 dage, og er en enestående mulighed for ambitiøse elever. Eleven skal have et rigtig godt engelsk, et generelt stort fagligt overskud, og være interesseret i globale samfundsforhold.
Der er nu åbent for ansøgninger fra 1. og 2 g.ere, der ønsker at kvalificere sig til VM i debat i Mexico i sommerferien 2020. Hvert gymnasium må udvælge 3 talenter, der kan sende videoansøgning, og gymnasier opfordres til at holde interne debatturneringer, for at finde de talenter der sendes til den nationale udtagelse. Deadline for elevers videoansøgning er 12/12-2018. Første udtagelse finder sted på Sankt Annæ Gymnasium d. 20/12 2018, og anden udtagelse d. 5-9/1 2018. Kommer man på holdet forventes deltagelse i internationale debatturneringer på Harvard University, til Nordic Schools Debating Championships (KBH), samt i Bangkok i sommeren 2019. (AWSDC)
Projektet er støttet af Undervisningsministeriet. Læs yderligere info på FB siden WSDC Danmark, på schoolsdebate.com, eller kontakt projektleder Charlotte Ib på ci@sag.dk
Man bliver i første omgang optaget på juniorlandsholdet og vil først vide endeligt om man har kvalificeret sig til Mexico i januar 2020. Bemærk at deltagende elever ikke må være fyldt 20 år i sommeren 2020.
På billedet ses det tidligere landshold, der til VM i debat på Bali opnåede 1. pladsen i kategorien ’Best EFL country’. (English as a foreign language).
Kontaktperson:
Charlotte Ib
Telefon:27200096
 
Afsender:
Sankt Annæ Gymnasium
Sjælør Boulevard 135
2500 Valby
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse