Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-11-2018
Danskerne savner deres nationalskjald.
På de danske musiktjenester streames Kim Larsens numre mere end nogensinde.
Og nu er den nye mindebog 'This is my life - til minde om hele Danmarks spillemand' også efter blot en uge i handelen røget ind på en førsteplads på bestsellerlisten over de mest solgte biografier i landet.
I sidste uge var 'This is my life' den mest solgte bog hos de danske boghandlere.
Værket er en hyldest til Kim Larsen, og bogen indeholder ud over sine tekster 250 fotos fra Kim Larsens liv både som musiker og privatmenneske taget af mere end 100 af landets bedste fotografer. De mange fotos er udvalgt blandt mere end 7000 billeder.
'This is my life' er udgivet af Forlaget Heatherhill.
'Vi er glade for, at det er lykkedes at lave en hyldest- og mindebog, som samler Kim Larsens liv, og som danskerne har taget til sig, og de mange positive tilbagemeldinger, som vi modtager fra fra læserne viser, at det er en lige så rørende en oplevelse at læse den og drage med på billed-rejsen med folkets sanger, som det var at lave den - og det har været vigtigt for os', fortæller Bo Østlund, den ene af bogens to forfattere. Den anden er Henriette Wittrup.
Bo Østlund - som senest stod bag de to anmelderroste bestsellere 'Modne Mænd' og 'Modne Kvinder' - er i øvrigt også højaktuel med den store samtalebog 'Jeg var engang', hvor han taler med 12 kendte danskere om de engle og dæmoner, de fik med i voksenlivet fra deres barndom.
Blandt de medvirkende i 'Jeg var engang' er Michael Falch, Peter Lund Madsen, Marianne Jelved, Flemming Østergaard og Lisbeth Knudsen.
Kontaktperson:
Bo Østlund
Telefon:21222364
 
Afsender:
Forlaget Heatherhill
Bunti 3
6261 Bredebro
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse