Pressemeddelelser
Publiceret den: 08-11-2018
Intet kan friske det grå november humør op som en luksusaften med spændende fortællinger, god mad og god musik. Ny Vejle Caravan inviterer til en begivenhedsrig luksusaften i de eventyrlystnes tegn.

Ny Vejle Caravans luksusaften løber af stablen d. 21/11-18 kl. 18. I løbet af aftenen vil Mikkel Beha tage dig med på en spændende rejse, hvor han fortæller om livet til søs. Der vil være lækker tapas fra Restaurant Skyttehuset, kaffe og kage, og god musikalsk underholdning med Lune Carlsen akkompagneret af Martin Jønson. De vil give deres versioner af Kim Larsens mange kendte numre.

Til dem der ikke kender Mikkel Beha, er han i de seneste år især er blevet kendt for TV programmet ”Kurs mod Fjerne Kyster” hvor Mikkel og hans familie bl.a. har sejlet jorden rundt. Danskerne har fulgt spændt med hjemme foran tv-skærmene de mange sæsoner programmerne varede. Inden da var han bl.a. vært på God Morgen Danmark.

Danmarks Præmiere
Ikke nok med at aftenen vil være spækket med spændende historier og fortællinger, men du har faktisk også mulighed for at starte dit eget lille eventyr denne aften.

Da arrangementet jo er hos en campingforhandler, vil det naturligvis også være muligt at kigge lidt rundt i udstillingen. Hvis du kigger rundt, og drømmer om en ny vogn til at tage på eventyr i, vil du finde campingvogns- og autocamper nyheder fra bl.a. Dethleffs og Carado. Og da de har fået 2019 modeller hjem, er der nye spændende ting at kigge på. Der vil også være andre nyheder, bl.a. fortelte, udstyr mm. at kigge på, hvis lysten skulle være der.

Skynd dig før end det er for sent
Ny Vejle Caravans luksusaftener er efterhånden blevet en tilbagevendende begivenhed – og en meget populær en af slagsen. Derfor gælder det også om, at ikke vente for længe med at købe billet. De bliver nemlig som regel meget hurtigt udsolgt.

I billetprisen er der følgende inkludereret:

• Luksus tapastallerken med inspiration fra hele verden
• Skipperkage og brownies
• Foredrag med Mikkel Beha om hans spændende rejser til søs
• Musikalsk underholdning ved Lune Carlsen og Martin Jønson
• Mulighed for at se spændende nyheder før alle andre.

Prisen for alt dette er kun kr. 395,-

Billetter kan købes her: https://order.lifepeaks.dk/skyttehuset/luksusaften-med-musik-foredrag#step_1

Ny Vejle Caravan: https://www.vejlecaravans.dk/
Kontaktperson:
Kenneth Kjeldgaard
Telefon:+45 76 90 75 79
 
Afsender:
Ny Vejle Caravan
Isabellahøj 6
7100 Vejle
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse