Pressemeddelelser
Publiceret den: 24-10-2018
En dekorationsplante med stil
Er man på udkig efter en interessant plante med et helt unikt udtryk til stuen, er Alocasia Cucullata et godt valg. Den grønne stueplante med de store pileformede blade lyser op i interiøret og passer til de fleste boliger. Bladpladen er blank og grøn med en bugtet bladrand og en tydelig aftegning af bladnerverne i bladene. Den tåler halvskygge, men trives også på en mere lys plads

Det er vigtigt at pottejorden holdes jævnt fugtig. Undgå at vande oven fra, men vand altid i underskålen. Dels undgår man de grimme kalkaflejringer på de smukke blade, og dels sikrer man, at planten optager vand på den bedste måde. Alocasia Cucullata er en tropisk plante, der trives bedst i temperaturer mellem 18 – 22 grader.

Og så har Alocasia-planten en spændende historie. Den har nemlig underjordiske knolde, der indeholder stivelse og anvendes som fødemiddel. En meget nær slægtning til Alocasia er Colocasia, hvorfra man får de store 'taro-knolde'. Knoldene koges eller bages og bruges bl.a. af befolkningen på Ny Guinea som det vigtigste fødemiddel.

Familie: Aracecae
Navn: Alocasia ’Cucullata’
Vanding: Holdes jævnt fugtig hele året
Gødning: Gødes jævnligt i vækstperioden
Placering: Trives i både halvskygge og direkte sol
Oprindelse: Sydøstasien

- - - - - - - -

Månedens plante i september kommer fra gartneriet ’Tingdal’ ved Odense.
Hovedkulturen er Peperomia. De senere år er det grønne sortiment udvidet med Pilea, Monstera, Bregner, forskellige Philodendron typer, Ficus Lyrata og Alocasia.
Gartneriet er MPS-certificeret og råder over et produktionsareal på 35.000 m2.
Kontaktperson:
Jens Poulsen
Telefon:+4540185857
 
Afsender:
BLOMSTER
Vestervangen 50
4300 Holbæk
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse