Pressemeddelelser
Publiceret den: 19-10-2018
Hovedstadsområdet vokser i rekordfart i både bredde og højde, og stadig flere nye bygge- og anlægsprojekter er på vej. Onsdag d. 24. oktober afholder Building Network netværkskonference på det 5-stjernede Copenhagen Marriott Hotel i København, hvor deltagerne har mulighed for at høre mere om de kommende byggesager, der er på vej.

På konferencen kan du blandt andre høre og tale med associate partner i Juul Frost Arkitekter, Philip Krogh, den nyudnævnte direktør Erik Lindahl i det succesfulde ingeniørfirma Bang & Beenfeldt, Direktør Pia Nielsen fra Københavns største almene boligorganisation, fsb – mere end en bolig og Associate Director Bo Asplund fra den engelske ingeniørvirksomhed Ove Arup & Partners.

Spændende projekter
Arrangementet bliver indledt med frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier fra Midtown Grill, hvorefter Associeret partner Philip Krogh præsenterer en række af Juul Frost Arkitekters projekter med særligt fokus på boliger, kontor- og hotelbyggeri. Tegnestuen har travlt med projekter i både Danmark og Sverige. Mest aktuelt er World Trade Center i Helsingborg og Munkebjerg Park, et 65.000 m2 stort udviklingsområde i Odense.

Kommende renoveringsprojekter
Erik Lindahl, der er nyudnævnt direktør i det succesfulde ingeniørfirma, præsenterer nogle af de ombygninger og renoveringsprojekter af den ældre boligmasse i København, der er i støbeskeen. Bang & Beenfeldt A/S har 45 års erfaring inden for byggeteknisk rådgivning i alle byggeriets faser og rådgiver i dag både andels- og ejerforeninger, offentlige bygherrer, privatpersoner og virksomhedsejere.

1.000 nye boliger på vej i Tingbjerg
Direktør Pia Nielsen fra FSB, Københavns største almene boligorganisation, fortsætter oplægsrunden. FSB ejer i dag 12.000 familie-, ungdoms- og ældreboliger rundt omkring i København. Pia Nielsen er inviteret til at løfte sløret for nogle af organisationens helhedsplaner, nybyggerier og renoveringsprojekter. Fsb og SAB har sammen med ejendomsudviklingsselskabet NREP blandt andet travlt med at udarbejde en omfattende og ambitiøs plan for udviklingen af 1.000 boliger i Tingbjerg, ligesom boligorganisationen er i gang med 131 ungdomsboliger på Amager.

FSB, der både udlejer og bygger sunde boliger, sendte i midten af august et strategisk partnerskab for renovering og helhedsplaner i udbud, således at et fast team af ingeniører, arkitekter og entreprenører, kan arbejde sammen over en årrække. Kontrakten vil have en værdi af op til tre mia. kr. og gælder i fire år med mulighed for forlængelse i to år.

Spektakulære konstruktioner
Associate Director for den engelske ingeniørvirksomhed Ove Arup & Partners, Bo Asplund, runder konferencen af med at vise nogle af de opsigtsvækkende projekter, som ingeniørfirmaet har arbejdet på i Danmark, herunder designet af BLOX samt det spektakulære og ikoniske udsigtstårn Camp Adventure Tower, der er under opførelse i Haslev.

Endvidere vil Nicolo Guariento fortælle om arbejdet med at udvikle nye facadesystemer og fremvise nogle spændende projekter som han har arbejdet på. Denne del vil være på engelsk.

Det verdensomspændende ingeniørfirma, der står bag nogle af verdens mest ambitiøse konstruktioner, har i dag mere end 14.000 ansatte i 34 lande. På dansk grund har Arup & Partners været involveret i at designe og bygge milepælsprojekter som blandt andet Øresundsbroen, Copenhagen Arena, Bispebjerg Hospital, Metrobyggerierne, Femern forbindelsen ligesom de løser opgaver for Københavns Lufthavn og Vejdirektoratet.

I løbet af konferencen vil der være to netværkspauser med speeddating, hvor der vil være rig lejlighed til at komme i personlig dialog med oplægsholdere og de øvrige deltagere.

Konferencen finder sted i centrum af København på fem-stjernet Copenhagen Marriott Hotel, der ligger lige ud til havnekanalen og få minutters gang fra Hovedbanegården.
Læs mere og tilmeld dig konferencen på
https://buildingnetwork.dk/arrangementer/kom-i-dialog-med-bygherrer-raadgivere-og-entreprenoerer-i-koebenhavn/

Fototekster:
World Trade Center i Helsingborg – Illustration, Juul Frost Arkitekter
Camp Adventure Park – Illustration: EFFEKT Arkitekter
Boligselskaberne Fsb og SAB har indgået et partnerskab med ejendomsudviklingsselskabet NREP om at bygge omkring 1.000 nye private boliger i Tingbjerg – Illustration: SLA
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse