Pressemeddelelser
Publiceret den: 08-10-2018
Der er fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i omegnskommunerne. På Building Network’s eksklusive netværkskonference på Bernstorff Slot har du blandt andet mulighed for at høre og tale med CEO René Brandt fra Ikano Bolig, founding partner Anders Lonka i tegnestuen Adept og Salgsdirektør Tobias Røndbjerg fra Anlægsgartner Gottlieb samt møde nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

Tåstrup byudvikler for 2,2 milliarder kroner

Programmet indledes af Anders Lonka fra ADEPT Arkitekter. Tegnestuen er modtager af byggebranchens hæderspris Årets Byggeri i 2015 for det bæredygtige boligbyggeri Havnehusene i Aarhus. Adept har derudover slået stregerne til det usædvanlige boligbyggeri Kubehusene i Ørestad Syd, og tegnestuen står eksempelvis også bag masterplanen for det ambitiøse Nordic Water Universe, som for nyligt har fået godkendt lokalplanen til et unikt og levende bykvarter i Høje-Taastrup med tæt bebyggelse til 2,2 milliarder kroner.

Ikano Bolig’s første boligprojekt i Danmark

CEO René Brandt fra IKEA-ejede Ikano Bolig præsenterer selskabets første boligbyggeri i Danmark. Boligprojektet er samlet på ca. 25.000m2 og vil blive opført i Greve. Til efteråret 2019 kommer de første af 230 ét- og toplansrækkehuse til at stå klar. Ikano Bolig udvikler naturligvis boligerne i samarbejde med det lokale IKEA varehus, så alle kubikmeter bliver udnyttet bedst muligt.

- IKEA er specialist i at indrette funktionelt optimerede boliger. Vi kalder det kubiksmarte boliger, hvor vi ikke bare tænker i udnyttelse af hver eneste kvadratmeter, men af hele rummet i boligen, forklarer René Brandt. Han understreger, at IKEA først og fremmest bidrager på konsulentniveau, så der bliver altså ikke tale om at sælge fuldt møblerede IKEA-huse.

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og møde nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.
Kontaktperson:
Mickey Lund
Telefon:93857575
 
Afsender:
Building Network ApS
Blokhusvej 19
2680 Solrød Strand
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse