Pressemeddelelser
Publiceret den: 08-10-2018
Når du shopper på nettet, kan man nemt komme til at lande på en webshop, der ikke er fra EU. Og hvem har ikke prøvet at få en ekstraregning, som man ikke lige havde regnet med?

Gør en god handel, også uden for EU

Michael Brønnum Boye fra fragtservicen ShopUSA, har samlet en tjekliste til dig, så du kan gøre den gode handel i uden for EU. Uden de ubehagelige ekstraregninger fra Skat og posten.

- Find din varer i en amerikansk webshop

- Er prisen på varen og fragt inklusiv dansk told og moms?

- Undersøg priserne på told og moms i skat.dk’s toldberegner

- Find ud af om det kan betale sig, at sende direkte, eller:

- Brug en dansk tjeneste der håndterer fragt, told og moms for dig. De hjælper også med beregning inden, så du ved hvad varens totale pris ender med, alt inklusive. Og du slipper for importgebyret på mellem 160 og 250 kroner pr pakke.

- Man kan ikke bare sende ting som ”gave”. Der bliver stadig lagt moms på over 80 kroner, og told efter 1150.

- Hvis en webshop, der ikke er fra EU, reklamerer med, at de håndterer told og moms, gør de det ikke nødvendigvis, og du ender alligevel med at betale importgebyr.

Vær kritisk, ikke bange

Ifølge Michael Brønnum Boye, er der ikke nogen grund til at være bange for at shoppe udenfor EU. Så længe man er opmærksom på, at man gør det:

”De dårlige oplevelser kan man fjerne fuldstændig, hvis man blot er opmærksom på at beregne told- og moms, inden man trykker køb. Det er lidt en omvej, men nemt. Det kan gøres på skat.dk, eller gennem en tjeneste, der hjælper med told, moms og fragt. Det er gratis, at spørge.”

Hvert år bliver mange danskere overrasket over, at skulle betale told og moms. Det kan undgås, hvis folk bliver gjort mere opmærksomme på dette.

Og hvis man er i gang med det store julegaveræs, er det jo ikke noget, man har lyst til at få smidt i hovedet, midt i den travle tid.

Og selvom der skal betales told, hvis prisen overstiger 1150 kroner og moms allerede ved 80 kroner, så er der masser af penge, at spare ved at shoppe udenfor EU.

”Der kan være en del at spare, hvis du for eksempel handler i USA. Specielt på de store udsalg, hvor priserne er helt i bund. For eksempel på Black Friday og Cyber Monday i november.”

Køb noget du bliver glad for

I USA og andre lande uden for EU er det muligt, at købe mange varer, der ikke er fremme på det europæiske marked. Og disse varer, kan du også få hjem via tjenester som ShopUSA. Så det handler ikke kun om at spare penge, men også om tilgængelighed. Du kan faktisk få alt hvad hjertet begærer.

Og hvis du køber noget du bare MÅ eje, koste hvad det vil, så er prisen ikke nødvendigvis det største issue. Det er tilgængelighed.
Kontaktperson:
Lars Plenge Høier
Telefon:31455454
 
Afsender:
ShopUSA
Kigkurren 8D, 1. tv
2300 København S
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse