Pressemeddelelser
Publiceret den: 05-10-2018
Design og funktionalitet har i mere end 50 år kendetegnet KNAUS, og den nye sæson bliver ingen undtagelse. Vi kan til 2019 præsentere flere spændende nyheder og masser af optimeringer af vores allerede populære program.

KNAUS SPORT SILVER SELECTION er årets kampagneserie, og der er her ikke kun tale om en optimering af udstyret, men om en helt ny SPORT bygget på de velkendte grundrids.
Man kan vel sige, at KNAUS SPORT kommer til den nye sæson i sit livs topform. Udvendig tilfører de nye smarte KNAUS CATEYE evolution baglygter og de lækre 17” alufælge et meget dynamisk og moderne look, og indvendigt giver den nye mørkere møbeldekor med de lyse fronter en meget varm og nordisk følelse. SILVER SELECTION er lig med masser af ekstraudstyr, og her er SPORT også helt med på noderne. Med en ny 2019 KNAUS SPORT SILVERSELECTION får man meget vogn for pengene, og man får også rigtig meget for øjet, så kig ind til din lokale forhandler og hør mere.
Alt er nyt, alt er gennemtænkt, og alt er inklusivt. Den helt nye KNAUS SÜDWIND vil uden tvivl begejstre.
15 komplet nyudviklede grundrids, samt helt nyt udvendigt og indvendigt design præger vores 2019 SÜDWIND. Det eneste, der er som det plejer, er kvaliteten, og det høje udstyrsniveau. ALKO AAA bremser, slimtower køleskab, ny komfort indgangsdør med en bredde på 700 mm og lækker ambiente belysning er kun nogle af de mange lækre udstyrsdetaljer som komplimenterer det lækre design. Vi er ikke i tvivl, 2019 udgaven er den flotteste SÜDWIND, der til dato er kommet fra Knaus i Jandelsbrunn.
SCANDINAVIAN SELECTION får, som de 2 andre serier, de nye smart KNAUS CATEYE evolution baglygter med dynamiske blinklys, og derudover et helt nyt grafisk udtryk med nye stafferinger. Indvendig fortsætter den uændret, og det samme gælder for de 5 populære grundrids. KNAUS SCANDINAVIAN SELECTION er et fantastisk bud på en helårs campingvogn, fyldt med lækkert og nyttigt udstyr, og komplet ALDE varmesystem og gulvvarme.
Til den nye sæson vil man også kunne opleve både Travelino og Deseo vogne hos flere danske forhandlere. Begge vogne er et udspring af den nye produktionsteknologi, man er begyndt at arbejde med hos KNAUS, og begge modeller vil uden tvivl tiltrække masser af nysgerrige blikke. De første modeller kommer hen over efteråret.
Efter en 2018 sæson med flot fremgang på KNAUS er der lagt op til endnu et spændende år. Nyhederne er der, priserne er der og forhandlernettet er toptrimmet, så tøv ikke med at besøge din lokale KNAUS forhandler for et godt tilbud på et af markedets populæreste mærker.
Yderlig info på www.knaus.dk
Facebook: alle os med Knaus
Agent: Intercamp A/S
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse