Pressemeddelelser
Publiceret den: 11-09-2018
Byggebranchens vækstkomet, Uniplan Danmark A/S, buldrer frem med vækstrater man normalt kun ser i tech-branchen. Væksten er endda selvfinansieret uden hjælp fra eksterne långivere og investorer, og den indsats krones nu med en nominering i den prestigefyldte vækstkonkurrence EY Entrepreneur Of The Year.

”Det kan lyde lidt trivielt at sige det igen, men det er ærligt ment: Det er helt vildt! Denne rejse har været fantastisk, og næsten hver dag overgår vi vores egne forventninger. Nomineringen i EY Entrepreneur Of The Year føles som en kæmpe anerkendelse, ikke bare til os i ledelsen, men til alle vores medarbejdere, der hver dag er med til at sikre Uniplan Danmarks fortsatte succes,” siger den ene af ejerne i virksomheden, udviklingsdirektør Morten Wrem.

VÆKSTEN HAR VÆRET NÆRMEST LODRET
Siden opstarten i 2015 nåede virksomheden i sit andet hele regnskabsår en omsætning på over 100 millioner og et overskud efter skat 10,3 millioner, og i 2018 er forventningen en omsætning på hele 150 millioner.
”For et år siden havde vi en forventning om at nå en omsætning på 100 millioner i vores tredje regnskabsår 2018. Men allerede få måneder senere havde vi nået den milepæl. Det er helt uhørt for en virksomhed der kun er lidt over to år gammel med en vækst der har været nærmest lodret, men viser også at vi har vundet et stærkt fodfæste i markedet for undergulve,” siger Thomas Juul, der tiltrådte som ny CEO tidligere på året.

RETTIDIG PROFESSIONALISERING
De to ejere, Hamed Alaei og Morten Wrem, indså i tide, at den voldsomme vækst krævede en hurtig og omfattende professionalisering af den unge start-up virksomhed. Ansættelsen af en administrativ CEO har sammen med etableringen af en professionel bestyrelse været vigtig for konsolideringen af virksomheden.
”Det har samtidig betydet at Hamed og jeg har større frihed til at fortsætte med det vi hver især er gode til som henholdsvis driftsdirektør og udviklingsdirektør, mens Thomas som CEO har ansvaret for et konsolidere virksomheden og eksekvere den strategi, der er lagt af vore professionelle bestyrelse med Steffen Rasmussen fra Junkbusters i spidsen,” forklarer Morten Wrem.

SELVFINANSIERET UDVIKLING OG VÆKST
Virksomhedens ledelse har været dygtig til at holde trit med den voldsomme vækst. Medarbejderstaben er gået fra 35 til godt 100 siden sidste sommer, maskinparken er løbende blevet udvidet i takt med opgaverne, og i maj måned flyttede virksomheden for anden gang på et år til nye og større lokationer på Sjælland og i Jylland.
”Det har hele tiden været en klar strategi, at vi selv skal finansiere vores vækst, og det er lykkedes uden eksterne långivere eller investorer. Det synes vi al beskedenhed er temmelig unikt i en maskin- og mandskabstung branche som vores, og det tror jeg også juryen i vækstkonkurrencen vil bide mærke i,” siger Morten Wrem.

KORT OM EY ENTREPRENEUR OF THE YEAR
EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt. Formålet med konkurrencen er at motivere, engagere og fremme iværksætterlyst og entrepreneurskab og inspirere morgendagens vækstsuccesser.
Regionsvinderne i København og Sjælland kåres 31. oktober og sendes videre til EYO Landsfinalen i Forum 29. november. Den nationale vinder deltager i den globale vækstkonkurrence, der afgøres i Monaco.

---
For kommentarer og mere information kontakt venligst:

Thomas Juul
CEO, Uniplan Danmark A/S
Direkte telefon: +45 60 19 06 74
Mail: tj@uniplandanmark.dk

Morten Wrem
Medejer og udviklingsdirektør, Uniplan Danmark A/S
Direkte telefon: +45 28 34 51 63
Mail: mw@uniplandanmark.dk

---
Om Uniplan Danmark:
Udfører undergulve som underleverandør på store byggeprojekter. Der udføres både slidlagsgulve, tyndpuds og EPSbeton-gulve (lyd- og varmeisolerende gulve af cement, bindevæske blandet med EPS-kugler). Materialerne pumpes direkte ind i lejligheder og kontorer i op til 20 etagers højde, hvor gulvene afrettes.
Uniplan Danmark er en fantastisk historie om dansk iværksætteri. På få år har Uniplan Danmark revolutioneret markedet og leveret unikke kvalitetsløsninger til dansk byggeri. Alle forventninger og planer er indfriet og mere til, og i dag står virksomheden solidt på markedet med en lang række vellykkede projekter gennemført.
Direktion: Thomas Juul, Morten Alexis Wrem og Hamed Alaei
Bestyrelsesformand: Steffen Rasmussen (Junkbusters)

94 medarbejdere, 20 betonpumper, 42 biler
Omsætning på 100 mio. kr. og et resultat på 10,3 mio. kr. i 2017.
Omsætter for 150 mio. for 2018.

Godt 621.000 kvadratmeter undergulv udført.

Se referencer på http://www.uniplandanmark.dk/referencer.php
Kontaktperson:
Thomas Juul, CEO Uniplan Danmark A/S
Telefon:+45 60 19 06 74
 
Afsender:
Uniplan Danmark A/S
Roholmsvej 8A
2620 Albertslund
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse