Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-09-2018
- på Danmarks største event for dyreelskere, der løber af stablen ultimo september.

I weekenden den 28-30. september samles alle mulige slags kæledyr i Forum på Frederiksberg. Alt fra hunde, katte, gnavere og fisk til krybdyr, fjerkræ og eksotiske dyr. Her kan både børn og voksne få lejlighed til at beundre alle disse dyr, røre ved dem, lære noget om dem – og måske få et nyt kæledyr med hjem?

Talsmanden for udstillingen ”Vores levende hobby” Jimmi Helander fortæller:

- Det er første gang i Danmark, at alle repræsentanter inden for kæledyr nu samles under ét tag. Det giver gæsterne en sjælden mulighed for at sammenligne dyrene, og måske finde et nyt slags kæledyr, som de ikke tidligere har tænkt på? Og dem, der allerede har et kæledyr derhjemme, kan her udveksle erfaringer med andre samt få masser af inspiration og ny viden – ikke mindst fra dyrlæger samt de 18 vidt forskellige dyreforeninger, der sammen med masser af leverandører af kæledyr og dyreprodukter vil være til stede på udstillingen. Der vil også være private salgsstande.

Under hele udstillingen, der også vil vise alle mulige slags planter, vil der løbende være foredrag af dyreeksperter, der vil fortælle om dyrenes liv, adfærd og miljø, men også give praktiske råd om eksempelvis: Grooming af hunde, hvorledes sygdomme opdages hos fisk eller hvordan man bliver ven med sin papegøje. Og så vil der være forskellige konkurrencer, eksempelvis ”Hvem opbygger det bedste akvarium”.

Søndag eftermiddag vil der blive afholdt en auktion, hvor alle kan byde på levende fisk, rejer, snegle og planter.
Billedtekst: På udstillingen ”Vores levende hobby” i Forum kan du eksempelvis lære om, hvorledes du bliver ven med din papegøje eller opdage et helt anderledes kæledyr eller anderledes planter.

Yderligere informationer fås hos Jimmi Helander, Vores levende hobby, på tlf. 26 35 35 79.
jh@voreslevendehobby.dk www.voreslevendehobby.dk
Kontaktperson:
Jimmi Helander
Telefon:26353579
 
Afsender:
Voreslevendehobby
Skramsvej 1+
4622 Havdrup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse