Pressemeddelelser
Publiceret den: 27-08-2018
Byudviklingen i Trekantområdet er i fuld gang. Er du interesseret i at høre om nogle af de kommende bygge- og anlægsprojekter i området, afholder Building Network en eksklusiv netværkskonference torsdag d. 30. august på Best Western Hotel Fredericia. På konferencen kan du møde repræsentanter fra Kolding kommune, ADP A/S, TREFOR Infrastruktur og INGENIØR´ERNE samt centrale rådgivere, entreprenører og leverandører fra regionen.

Milliardbudget til udvikling af Taulov Dry Port
Over de næste ti år skal et 700.000 m2 stort erhvervsareal i baglandet til Fredericia Havn, Taulov Dry Port, udvikles for op mod to milliarder kroner. Her skal blandt andet opføres moderne og fleksible logistikejendomme, hvor små og store virksomheder kan leje sig ind og udnytte beliggenheden tæt på havn, jernbane og motorvejsnet.

Udviklingen af Taulov Dry Port sker i et joint venture med PFA og ADP A/S, der ejer og driver havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart. Direktør i ADP A/S, Nils Skeby, er inviteret med på Building Networks konference, hvor han fortæller om planerne for Taulov Dry Port, og hvordan det er lykkedes for havneselskabet at sikre sig et godt afsæt for at videreudvikle positionen som Danmarks multimodale knudepunkt i Fredericia.

Nye bygge- og anlægsprojekter i Region Syddanmark
Direktør John Andresen fra INGENIØR’NE fortsætter konferencen med at løfte sløret for nogle af rådgivningsvirksomhedens kommende bygge- og anlægsprojekter. Med kontorer i både Esbjerg, Kolding og Odense arbejder INGENIØR´ERNE blandt andet på en række nybyggerier og renoveringer i Region Syddanmark.

John Andresen vil under sit oplæg præsentere et spændende udpluk af de domicilbyggerier, sygehusprojekter og nye bolig- og renoveringsprojekter i byer som Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia, Odense og Esbjerg, som ingeniørfirmaet er i fuld gang med at projektere.

Efter konferencens første oplæg er der netværkspause, hvor deltagerne har mulighed for at komme i direkte dialog med dagens oplægsholdere og de øvrige deltagere.

Byggeboom i Kolding
Kommunaldirektør i Kolding Kommune, Thomas Boe, åbner 2. del af konferencen. Thomas Boe er inviteret til at give et indblik i den vækst og det byggeboom, der finder sted i Kolding i disse år med et rekordsalg af erhvervsjord og byggegrunde samt en stigende efterspørgsel på ejer- og lejeboliger.
Et centralt projekt er udviklingen af Marina City, som kommunen forventer bliver katalysator for yderligere vækst i årene frem. Marina City skal rumme ca. 1.000 bådpladser og ca. 50-55.000 m² boliger, butikker og erhverv, der skal ligge i tæt tilknytning til midtbyen og byens campusområde. Under sit oplæg vil Thomas Boe blandt andet præsentere de spændende planer for Marina City, der har en samlet kommunal anlægssum på 450 mio. kr.

TREFOR Infrastruktur runder af
Direktør Charles Nielsen fra TREFOR Infrastruktur, der er en del af energikoncernen EWII, runder netværkskonferencen af. Charles Nielsen vil under sit oplæg give et indblik i nogle af de vedligeholdelses- og anlægsprojekter, der er i støbeskeen hos TREFOR El-net, TREFOR Vand og TREFOR Varme.

Efter dagens sidste oplægsrunde er der igen afsat tid og mulighed for at komme i dialog med konferencens talere og netværke med de øvrige deltagere.


Læs mere om programmet og tilmelding:
http://buildingnetwork.dk/arrangementer/kom-dialog-bygherrer-raadgivere-entreprenoerer-trekantsomraadet/
Kontaktperson:
Mickey Lund
Telefon:93857575
 
Afsender:
Building Network ApS
Blokhusvej 19
2680 Solrød Strand
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse