Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-08-2018
I Danmark er der cirka 57.000 mennesker, der ser så dårligt, at de kan få hjælp til fx briller. Men ved du hvilke muligheder du eller din pårørende har?

Onsdag den 22. august afholder Nedsatsyn.dk igen Inspirationsaften i Odense. Det er gratis at deltage og alle er velkomne.
Vi får besøg af Optiker Jesper Nielsen fra CKV Synsrådgivningen i Odense.
Jesper vil fortælle om de forskellige løsninger, der findes inden for briller og kontaktlinser, når den ”almindelige” optiker må give op. Det handler fx om kikkertbriller og filterbriller. Der vil også blive fortalt om lovgivning og om hvilke muligheder du har for at søge hjælp til briller.
Herefter vil repræsentanter fra Nedsatsyn.dk vise forskellige løsninger og fif på nogle af dagligdagens udfordringer i hjemmet.
Tanken med Inspirationsaftenerne er at dele viden og mødes med andre med nedsat syn og pårørende.
Det er femte gang i år at Foreningen Nedsatsyn.dk afholder Inspirationsaften i Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C. Lokale 3.6 (3. sal) (lige ved siden af banegården)
Arrangementet starter kl 16 og slutter kl 19.
Det er gratis at deltage for alle, Nedsatsyn.dk giver lidt at spise og drikke. Det kræver dog at du tilmelder dig på tilmelding.nedsatsyn@gmail.dk
Læs mere om foreningen på www.nedsatsyn.dk
Kontaktperson:
Søren Rasmussen
Telefon:23366798
 
Afsender:
Nedsatsyn.dk
Ravnebjergvænget 1
5230 Odense M
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse