Pressemeddelelser
Publiceret den: 18-07-2018
Netbyggemarked.dk forhandler BerryAlloc’s flotte gulve, og vi har tilføjet de mange nye smukke dekorer i ”Original” serien, som er et højtrykslaminatgulv.

Højtrykslaminat serien fra BerryAlloc er gulve, der holder til at blive brugt. Gulvene er slidstærke og holder i mange år, uanset om gulvet bliver brugt i private hjem, butikker eller hoteller. Gulvene leveres med BerryAllocs patenterede låsesystem i aluminium, hvilket gør gulvene ekstra stærke og tætte ved samlingerne.

Alle højtrykslaminat gulvene leveres med fastmonteret lyddæmpende Silent system underlag, hvilket reducerer støjniveauet væsentligt. Derudover er gulvene vandafvisende og antistatiske, hvilket også gør dem allergivenlige.
BerryAlloc giver livstidsgaranti på High Tech laminat gulve til boligprojekter, og 10 års garanti på kommercielt brug.

”Grand Avenue” er en anden meget populær serie fra BerryAlloc, som med de ekstra lange og ekstra brede planker løfte din indretning til nye højder af elegance og skønhed. På Netbyggemarked.dk finder du et stort udvalg af de smukke Grand Avenue dekorer.

Netbyggemarked.dk har et stort udvalg af byggematerialer, produkter til håndværkeren, handymanden samt til huset og haven.
Ligeledes kan du spare mange penge på varmeregningen, ved at købe fyringsolie på Netbyggemarked.dk.
Kontaktperson:
Netbyggemarked.dk
Telefon:40211330
 
Afsender:
Netbyggemarked.dk
Østervang 99, 1. sal
7441 Bording
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse