Pressemeddelelser
Publiceret den: 06-07-2018
Læserbrev.

Når jeg som en ganske almindelig borger udtrykker min bekymring over landets stigende vold og religiøsitet - skrevet i en sober tone - er det kun jyske og fynske aviser, der bringer mine læserbreve.

Undtagelsen er dog avisen Frederiksberg Tidende. De øvrige sjællandske aviser vælger at tie - for ikke at tirre de unævnelige. Eller rettere sagt, for ikke at tirre de pæne borgere, der bakker op om de unævnelige. Det kan jo betyde tab af annonceindtægter. Og penge kommer jo før et skide demokrati - og endda før vore børns fremtid.

I vort land findes cirka 180 lokalaviser, 70 regionale aviser samt under ti landsdækkende aviser. Kun ganske få procent af dem vælger at beskrive virkeligheden. Og her har jeg ikke en gang medtaget netaviser, nyhedsbureauer, magasiner og lignende - der bortset fra Den Korte Avis, Document, Newspeek og få andre - heller ikke tør beskrive virkeligheden. Derfor er næsten alle vore medier præget af en elskelig stemning for alt, hvad der er udemokratisk.

Som naiv journalist lærte jeg i sin tid, at vi journalister skulle beskrive virkeligheden, og ikke fjerne eller fordreje den ud fra egne politiske ståsteder.

Men 70 procent af mine kolleger stemmer i dag på præcis de partier, der stemmer på de unævnelige, der igen stemmer på, at vi om få år ikke har nogen at stemme på. Og denne partiskhed afspejler indholdet af vore aviser.
Ej heller vil vi have aviser, der bestemmer deres egen stemme. De vil ikke længere være blandt os. Så til den tid vil stemmerne fra disse journalister fortone sig i en stemning af rungende tavshed.

Det ved de bare ikke selv - for de har travlt med at give vort land en anden stemning. Men om føje år får de ikke mange stemmer fra det kor, de valgte at istemme. For koret stemmer ikke på dem, der ikke synger "rent". Det stemmer på at de skal blive forstemmende. For der er kun én stemme for dem, nemlig ham, der holder dirigentstokken,

- og han er ikke af jordisk oprindelse. Og slet ikke demokratisk.

PS: Mine læserbreve er jo ikke ensbetydende med "sandheden". De er baseret på ønsket om en debat om landets fremtid. Men selv den tør aviserne ikke tage. For den stemmer ikke overens med dem, der allerede nu bestemmer. Altså de bestemmende. Nemlig dem, der bestemmer over dem, der naivt stemmer på de bestemmende.

Peter Qvistgaard
Lilliendalsvej 35
4735 Mern
Kontaktperson:
Peter Qvistgaard
Telefon:23235493
 
Afsender:
Peter Qvistgaard
Lilliendalsvej, 35
4735 Mern
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse