Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-06-2018
Læserbrev

Vi elsker alle København. Men nu har vi opdaget, at vor hovedstad hurtigt er ved at forvandle sig til et arabisk mekka. For vi ser ofte billeder fra denne ellers skønne by, hvor horder af religiøse mennesker marcherer gennem byen i optog, som kun kan betegnes som magtdemonstrationer.
Vi ser også billeder af tusinder af religiøse mennesker, der af uransagelige årsager har fået lov til at holde deres religiøse fester på selveste Rådhuspladsen – Danmarks vigtigste, mest stolte og mest elskede torv. Tillige ser vi billeder af tusinder af fremmede mænd, der på andre dage beder til deres gud på præcis samme torv.
Når vi almindelige danskere ankommer til Københavns Lufthavn domineres den af de fremmede. Så mange er der, at vi ofte bliver i tvivl om, hvorvidt vi befinder os i Cairo eller i København. Når vi passerer visse bydele i København, ser vi ikke længere de gamle, klassiske kvarterer, men ser orientalske – fyldt med orientalske mennesker. Hvor har Københavns kommune i øvrigt flyttet de oprindelige borgere hen? Eller er de selv flygtet?
Når København afholder en slags ”Fredens festival”, hvor alle nationaliteter er indbudt, gælder det naturligvis ikke danske jøder. For hensynet til de fremmede vægter denne by højere end hensynet til vort demokrati. Vi hører også om de mange skyderier i Københavns gader. Til gengæld er der rungende tavshed også om dette indvandrerproblem på Københavns Rådhus. Den øverste leder her hedder i øvrigt Frank Jensen og er overborgmester – og socialdemokrat.
- Det kan da ikke være rigtigt? En overborgmester, der bevist formindsker antallet af sine egne bysbørn på bekostning af de fremmede, samtidig med at han fjerner den danske kultur, tænker du. Men det er fakta. For denne mand har glemt sine danske, folkelige rødder.
Han er også blevet fej. Derfor har han frivilligt og bukkende overgivet Rigets hovedstad til de fremmede uden at løfte sin stemme eller sit sværd.

Skrevet af en ganske almindelig dansker, der intet har imod fremmede, men som bare ikke kan forstå, at vore politikere ikke længere ønsker at bevare vor kultur og vore værdier.

Peter Qvistgaard
Lilliendalsvej 35
4735 Mern
Kontaktperson:
Peter Qvistgaard
Telefon:23235493
 
Afsender:
Peter Qvistgaard
Lilliendalsvej, 35
4735 Mern
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse